Digidexo.com

Tips om Control Joint Pain

Leddsmerter har mange årsaker, det vanligste er Revmatoid artritt, Artrose, bursitt og skade. Det kan være belastende og smertefullt. Mens lidelsen kan være langvarig, er det ting du kan gjøre for å kontrollere leddsmerter hjemme.

Anti-inflammatoriske medisiner

Ta naproxen, ibuprofen eller acetylsalisylsyre. Dette kan bidra til å stoppe hevelse og holde smerten overkommelig for både leddgikt og ikke-leddgikt smerte.

Hete

Påfør varme til felles. Dette er bra for artritt leddsmerter med 15 minutters intervaller, særlig ved begynnelsen av dagen. Ikke påfør varme og kremer på samme tid.

Ispose

Sett en ispose på leddene i 15 minutter hver noen timer på dager når du har vedvarende smerte eller hevelse. Dette er bra for både skade eller leddgikt smerte. I tilfelle av leddgikt, siden kulde kan føre til stivhet, en varmepute på morgenen og deretter en ispose på natten for å lindre hevelse er et flott middel.

Trening

Bruk lett trening for å holde leddet fra skade på grunn av manglende bruk. Tøyningsøvelser skal hjelpe ikke-leddgikt smerte.

Forebygging / løsning

Se hvordan du bruker joint og unngå enhver aktivitet som legger utilbørlig press på den. Både inaktivitet og for mye aktivitet kan føre til smerter skal gjentas. Dette er den samme for artritt og ikke-artritt leddsmerter. Ser hvordan du beveger leddet er spesielt viktig hvis du har smerter med hyper leddene, siden du kan ikke forstå at de beveger leddet for langt og forårsaker deg mer smerte.

Betraktninger

Kontakt legen din hvis din smerte er ledsaget av ømhet, rødhet eller hevelse hvis du har hatt en nylig skade eller har ennå ikke blitt diagnostisert med leddgikt.