Digidexo.com

Kolon Rensing Drikk for Koloskopi

En koloskopi er en prosedyre som brukes til å undersøke inne i tykktarmen. I tykktarm og endetarm, de to hoveddeler av tykktarmen, kontrolleres for tegn på sykdom (tykktarmskreft) og betent vev eller blødning. De er også sjekket for sår og svulster. Noen kan få en koloskopi etter å ha problemer med uforklarlig vekttap, endring i avføring vaner, blødning fra anus og smerter i magen.

Forberedelse til Koloskopi

Når en lege bestemmer seg for en koloskopi er hensiktsmessig, vil han be deg om å forberede seg til prosedyren. Et kolon-rensing drink eller tarm prep, vil bli foreslått å fjerne tykktarmen av avfall. Dette vil gjøre det lettere for legen å undersøke innsiden av tykktarmen under koloskopi. Vanligvis vil legen sette deg på en klar væske diett for inntil tre dager før koloskopi. Klyster eller avføringsmiddel løsning kan være foreskrevet for natten før avtale for å skylle eventuelle gjenværende avfall fra fordøyelsessystemet.

Kolon-rensing Drink

Flere drikkevarer og flytende stoffer er akseptable før koloskopi, inkludert vann, vanlig kaffe eller te, fettfri kjøttkraft, pulp-gratis juice og sportsdrikker.

Gjør et kolon-rensing drink for å bidra til å fjerne avfall fra tykktarmen. Klem frisk sitronsaft i en kopp og sil den for å fjerne eventuelle papirmasse eller frø. Tilsett vann til koppen. Bruk saften fra en kvart sitron per kopp vann. Dryss i 1 ts. Epsom salter og røre. Sitronsaft og vann vil hjelpe flush overflødig avfall til kroppen mens Epsom salt fungerer som et mildt avføringsmiddel. I stedet for sitronsaft, prøv lime, appelsin, grapefrukt eller andre sitrusfrukter. Bruk kaldt eller romtemperert vann, men du kan få bedre resultater med varmt vann. Varmt vann vil hjelpe Epsom salter løses lettere. Det vil også utvide i magen fra varmen og hjelpe deg til å føle deg mindre sulten, fordi du ikke vil være i stand til å spise fast føde.

Legen din vil mest sannsynlig foreskrive et avføringsmiddel eller kolon-rensing drink. Du kan drikke sitron, vann og Epsom salt kolon-rensing drink i tillegg til hva legen prescibes. Diskuter denne kolon-rensing drink med legen din, fordi han kan foreslå det ikke neccesary i tillegg til det som er foreskrevet.