Digidexo.com

Hva er Bone Marrow Ødem?

Benmargs ødem eller hevelse, resultater fra flere forhold, og er en relativt vanlig lidelse. Økende bruk av magnetisk resonans imaging (MRI) er å hjelpe leger mer effektivt diagnostisere benmargsødem når pasienter rapporterer symptomer.

Tilknyttede Disorders

Benmargs ødem er noen ganger assosiert med bein skader og lidelser. De omfatter brudd, slitasjegikt, revmatoid artritt, ankyloserende spondylitt og svulster.

Komplikasjoner

Benmarg ødem kan være et tegn på flere problemer knyttet til disse lidelsene, som skadet brusk. Det kan være en første indikasjon på forestående ledd erosjon eller sene forkalkning.

Symptomer

De viktigste symptomene på benmargsødem er sterke smerter og begrenset bevegelse, både under trening og mens du hviler.

Syndrom

Benmargs ødem syndrom, en distinkt lidelse som involverer benmargsødem, er en vanlig årsak til bein og leddsmerter i midt-alder og eldre pasienter, ifølge en studie publisert i den 11 april 2008, utstedelse av BMC muskel- og skjelettlidelser.

Time Frame

Benmargs ødem syndrom oppstår som oftest i hoften, men også flater i kneet og foten. Det går vanligvis over av seg selv innen seks til 12 måneder. Konservativ behandling kan innebære fysioterapi og en vasodilator medisiner for å forbedre blodsirkulasjonen.