Digidexo.com

Hjem rettsmidler for hodebunnen problemer

Hjem rettsmidler for hodebunnen problemer kan avlaste ubehagelig, og noen ganger pinlig, skalp forhold. Disse typer naturlig hodebunnspleie metoder må brukes regelmessig i minst et par uker før forbedringer blir lagt merke til.

Unn fra utsiden

Å behandle tørr og kløende hodebunn, bruk en ukentlig dyp-conditioning hjem skalp behandling. Disse behandlinger bør anvendes i minst 30 minutter før skylling; det er også nyttig for å dekke håret med en dusjhette, mens de behandlinger er bløtlegging i hodebunnen. Bruk enten vanlig most avocado eller en blanding av oljer for å fukte hodebunnen; oljeblandinger kan inneholde 1 ts. av base olje (mandel, kokos eller jojobaolje) kombinert med 2 til 3 dråper lavendel, rosmarin eller tea tree olje.

Merk: Bruk aldri ufortynnet eteriske oljer på huden og alltid teste en liten mengde fortynnet eterisk olje på huden din før du bruker det på et større område.

Scalps som er for fet eller for tørr kan også ha nytte av en "no shampoo" regime. Bruken av sjampo kan strippe bort naturlige oljer i håret som får huden til å produsere enda mer oljer; kan resultatet bli fet hodebunn eller tørr hodebunn forårsaket av bruken av for mye sjampo. Ingen sjampo regimer innebære bruk av eple cider eddik skyllinger og baking / brus vannblandinger for å rense og pleie håret og hodebunnen i stedet.

Hodebunnen psoriasis symptomer kan bli roet gjennom bruk av eple cider eddik skyllinger og økt eksponering for solen. Soling i hodebunnen bør skje minst to ganger om dagen for ikke lenger enn 10 til 15 minutter; personer bør passe på å ikke brenne sine hodebunnen når de prøver denne formen for behandling.

Unn fra innsiden

Naturlig hodebunnspleie bør innebære en helhetlig tilnærming som behandler hodebunnen problemer fra innsiden og utsiden. Diett rik på velgjørende oljer (som olivenolje) og omega-3 fettsyrer kan bidra til å forbedre helsen til huden. De som lider av tørr og flassende hodebunn bør også overvåke sitt daglige inntak av vann og sikre at de bor hydrert hele dagen.

Dietter som inkluderer mye bearbeidet mat og raffinert sukker kan bidra til hud og hodebunn problemer. Hvis du lider av noen skalp forhold, ta en nærmere titt på kostholdet ditt.

Masser hodebunnen

Hjem skalp behandling bør inkludere en daglig massasje av hodebunnen. Massasje bidrar til å øke blodgjennomstrømningen, frigjøre spenninger, og distribuere oljer rundt i hodebunnen. En rask to-minutters massasje minst to ganger om dagen kan bidra til å forbedre hodebunnen problemer.

Når skal snakke med legen din

Hodebunnen problemer kan noen ganger være en indikasjon på en underliggende helsetilstand, som ringorm, unormal i skjoldbruskkjertelen eller autoimmune sykdommer. Allergiske reaksjoner på matvarer eller ingredienser i hårprodukter kan også føre til hodebunnen problemer.

Du bør snakke med legen din hvis hodebunnen problem som forårsaker smerte, alvorlig irritasjon, sår eller åpne sår på hodebunnen din. Betingelser for hodebunnen som ikke svare på hjem rettsmidler, eller som blir verre med tiden, bør også undersøkes av lege.