Digidexo.com

Tannverk Treatment

Tannverk Treatment


Tannpine oppstår når nerve ender ved roten av tannen blir betent. Mens du besøker en tannlege ville være hyggelig, ofte hjem rettsmidler er en raskere, billigere alternativ. Disse rettsmidler inkluderer bruk av husholdningsartikler og har en tendens til å arbeide flere ganger enn ikke.

Hvitløk fedd

Plassere en hvitløk hanske over verkende tann bidrar til å gi nesten umiddelbar lindring. Hvitløk reagerer med kroppen som en beroligende mekanisme for å lindre smerte.

Spinatblader

En tannpine kan bli løst ved å tygge ferske spinatblader. Det hjelper også å forebygge tannråte og beskytter tannkjøttet fra infeksjon.

Wheat Grass Juice

Drikking og holde hvete gress juice i munnen bidrar til å lette tannpine smerte. Hvete gress er en fantastisk urtemedisin som også fremmer generell muntlig og kropp helse.

Ice Pack

Påføre en ispose på utsiden av munnen der verkende tann er bidrar til å lindre smerten. Den lammende i tannkjøttet rundt tannen hjelp til å lette og lindre bankende.

Clove Oil

Påføring fedd olje på den berørte tann gir umiddelbar lindring av smerter og plager. Det er også stor, og bidra til å bekjempe tann og tannkjøtt infeksjoner.

Vanilla Extract

Vanilje ekstrakt dråper vil hjelpe kjedelig og lette tannpine smerte. Healing og beroligende effekten av vanilje er en fin måte å redusere en rekke av appetitt ills.

Guava Løv

Tygge på guava blader bidrar til raskt å lindre tannpine smerter. Dette er en av de mer populære alternative måter å helbrede muntlige woes i motsetning til strengere, over-the-counter medisiner.