Digidexo.com

Ting som trengs for Foot Spa

Ting som trengs for Foot Spa


Foten Spa er avslappende og innbydende for alle som liker å skjemme bort seg selv. Det er grunnleggende verktøyene som trengs for å kunne bruke en fot spa. Mange av disse elementene er billig og er tilgjengelig til enhver helse og skjønnhet butikken.

Verktøy

Grunnleggende verktøy for en fot spa inkluderer spiker clippers, saks, cuticle knipetang, cuticle langere og neglefiler. En pimpstein og buffer er spesielt nyttig i mykgjørende grove områder på føttene. Kjøpe et par av hvert verktøy er en god idé, så det er alltid en av hver tilgjengelige mens de andre er sterilisering. Ta skikkelig vare på de verktøy og kaste ut og erstatte noe som er feil umiddelbart. Alltid sterilisere verktøyene mellom hver bruk for å være sikker på at det ikke er bakterier eller soppvekst. Les instruksjonene for hvert verktøy for å sikre riktig bruk. Ved hjelp av et verktøy feil måte, kan det føre til skade.

Foot Bath

For å skape den mest avslappende pedikyr erfaring, investere i en pedikyr spa. Disse fotbad er polstret og utstyrt med massasje mekanismer som kan justeres til personlige preferanser. Mange av disse spas er utstyrt med vannstråler som vasker over føttene som de suge. Mange av disse badene er utstyrt med en stol festet, men de kan kjøpes separat, så vel. Bare tilsett varmt vann til bad og suge føttene mens pedikyr pågår.

Rengjøring

Fot sopp og bakterier vokser raskt så pass på å ha de riktige rengjøringsprodukter på hånden til enhver tid. Rengjør og steriliser alle verktøy og utstyr etter hver bruk, og ved begynnelsen og slutten av hver dag. Det er best å kjøpe hypoallergenic renhold løsninger for å hindre allergiske reaksjoner. Disponibel liners kan kjøpes for fotbad og bør skiftes etter hver bruk.