Digidexo.com

Virkningene av en svensk Body Wrap

Virkningene av en svensk Body Wrap


En svensk kropp vikle er en behandling som kombinerer den egyptiske praksis press innpakning med anvendelse av noen av Nord-Europas beste naturlige ingredienser. Prosedyren har mange positive effekter på kroppen på cellenivå, som inkluderer bryte ned fettvev, eliminere giftstoffer og omforming huden. Dette spa-behandling renser og bidrar til å rekonstruere huden.

Bryte ned fettvev

Wrap som brukes på kroppen er gjennomvåt i aminosyrer, som hjelpemiddel i nedbryting av fett innskudd under huden. Dette er en av de mest ønskede fordeler med omslag, som det resulterer i tap av inches nesten umiddelbart. Den svenske kropp vikle er en av de mest effektive måtene å raskt eliminere cellulitter. Dette gjør det til et fristende alternativ for folk med kommende spesielle arrangementer.

Eliminere giftstoffer

Naturlig leire sjø blir påført huden før den blir pakket. Sea leire inneholder mineraler som svovel, som bidrar til å forynge huden mens du tegner ut giftstoffer. Leiren også balanserer pH-nivåer og inneholder kalium for å regulere og balansere vannstand i kroppen.

Tone og omforme Skin

De gamle egyptiske innpakning teknikker som brukes i denne prosedyren også bidra til å synlig stramme og forbedre formen på kroppen. Bandasjene er pakket rundt kroppen på en måte som strammer opp huden og underliggende muskler. Dette er en stor fordel hvis man prøver å stramme huden og redusere effekten av aldring.