Digidexo.com

Slik Doner Plasma i Flint, Michigan

Plasma redder liv og forvalter alvorlige sykdommer. Det hjelper pasienter med immunsykdommer, blodtap på grunn av traumer eller brannskader, infeksjon, og sjokk - bare for å nevne noen få bruker. Det amerikanske Food and Drug Administration har strenge sikkerhetskrav for donert plasma, og bare de som kvalifisert vil få lov til å donere. Givere må være mellom 18 og 65, veie minst 110 pounds og være en amerikansk statsborger eller ha et ID-kort utstedt av den føderale immigrasjonskontoret. Flint, Michigan, har en hoved plasma donasjon kilde, Talecris.

Bruksanvisning

•  Kontroller om du er kvalifisert til å donere plasma i forhold til alder, vekt og statsborgerskap. Enkeltpersoner kan ikke være kvalifisert til å donere på grunn av graviditet, sykdommer, inkludert hjertesykdommer og diabetes, lav protein, høy fett plasma, høyt blodtrykk og tidligere utsettelser. Ikke-kvalifiserte folk også omfatte de som har donert fullblod i løpet av de siste åtte ukene, og de som har hatt tatoveringer eller piercinger i løpet av de siste 12 månedene.

Besøk Talecris plassering i Flint, Michigan, å donere plasma på 4027 N. Jennings Rd.

gjennomgå en fysisk eksamen for å sikre at du er frisk nok til å donere plasma. Ved gjennomføring av eksamen, vil du være preparert for donasjon. Prosessen tar omtrent én til to timer, og begynner med prepping armen. Dette innebærer en god vene ligger, og området blir renset. En nål vil bli satt inn, og du vil bli koblet til en maskin for å fjerne plasma fra blodet.

Tips og advarsler

  • Før donere plasma, er givere oppfordres til å unngå alkohol og drikk rikelig med vann. Spise et sunt måltid innen to timer før donere plasma. Ikke trening eller spise fet mat før donere. Unngå alkohol i 24 timer etter å donere. Etter donasjon, ikke rengjør området i to timer, og drikk rikelig med vann.