Digidexo.com

Hvordan ta fiskeolje etter operasjonen

Ifølge informasjon fra Mayo Clinic, fiskeolje, som inneholder omega-3 fettsyrer, er direkte knyttet til en rekke potensielle helsefordeler, inkludert reduksjon av blodtrykk, triglyseridnivåer og reduksjon i risikoen for hjertesykdom. Selv fiskeolje er generelt en gunstig supplement, kan bruken må begrenses både før og etter operasjonen på grunn av mulige komplikasjoner fra selve inngrepet. Naturligvis, vil du ønsker å fortsette å ta fiskeolje så snart som mulig, men forsiktighet anbefales.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege eller behandlende kirurg for å diskutere en riktig tidsplan for å gjenoppta det daglige inntaket av fiskeolje etter operasjonen. Forstå at du kanskje må avstå for en forholdsvis lang periode, som fiskeolje kan føre til blodfortynnende effekt, noe som kan føre til komplikasjoner under noen prosedyrer (og under utvinning perioden etterpå). Forholde seg strengt til legens anbefalinger, selv om de kjører i motsetning til andre råd du har hørt. Dette garanterer den jevneste mulig gjenopptakelse av fiskeolje bruk etter operasjonen.

Fortsett med en ganske liten dose av fiskeolje for å vurdere toleranse og sjekk for mulige komplikasjoner etter operasjonen. Mens fem til 10 gram om dagen er ikke et problem for noen som ikke er for tiden gjennomgår kirurgi, vil du ønsker å gjenoppta fiskeolje dosering med en mager ett eller to gram i starten, gradvis bygge opp igjen til den forrige dosering i løpet av en uke eller så for å minimalisere risikoen for potensielle problemer.

Forbli forsiktige etter gjenoppta forbruket av fiskeolje, som er på utkikk etter noen tegn til symptomer på at ting ikke er bra. Se etter tegn til økt blødning fra noen snitt fra driften sammen med å være bevisst på din fysiske tilstand til enhver tid. Med andre ord, spør deg selv om du føler deg bedre eller verre nå som du begynte å ta fiskeolje igjen. Dersom fisken olje forårsaker komplikasjoner eller på annen måte gjøre din recovery prosedyren vanskeligere enn det var uten, bør du sannsynligvis avstå helt til du er mer fullstendig helbredet.