Digidexo.com

Alli Medisinering og Vekttap

Alli medisinering er en over-the-counter (OTC) form av orlistat tilbys av GlaxoSmithKline. P-piller kommer i 60 mg kapsler og er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for bruk som en vekt-tap bistand til overvektige voksne.

Bruk

Alli, da tatt med hvert måltid som inneholder fett, hjelper brukeren mister om lag 5 prosent mer vekt enn når den ikke å ta pillen. Det fungerer ved å blokkere om lag 25 prosent av fettet spist. FDA sier at studier viser målbare vekttap etter 15 dager for å ta Alli og fortsetter i inntil seks måneder.

En viktig del av GlaxoSmithKline er Alli vekttap programmet innebærer å kutte fett fra måltider. Ikke mer enn 15 g fett bør forbrukes per måltid. Hver flaske Alli kommer med en guide til å spise mindre fett og måter å øke sunne matvaner.

Forholdsregler

Alli bør kun tas av overvektige voksne. Et diagram festet til hver boks av Alli gir høyde og vekt krav. Ingen medisiner bør tas sammen med Alli uten legens godkjennelse. FDA og GlaxoSmithKline anbefaler ikke å bruke Alli i mer enn seks måneder.

Hvis en Alli bruker forbruker for mye fett på et måltid, kan negative bivirkninger oppstår. Disse inkluderer løs avføring, fet småblødninger og gass.

FDA trekker mer enn 100 studier som viser sikkerheten ved bruk kanne. Men i august 2009 FDA annonserte planer om å etterforske 32 tilfeller av alvorlig leverskade forekommer hos pasienter som tar Orlistat. FDA oppmerksom på at overvektige voksne som tar Alli bør fortsette å gjøre det som anbefales, men oppsøke helsepersonell hvis symptomer på leversvikt, slik som svakhet eller gulsott, er til stede.