Digidexo.com

Hvordan behandle Tennis Elbow Pain Bruke Ginger

Tennis albue er en kronisk smertetilstand i utenfor øvre albuen. Det er en overdrive skade som forårsaker tårer i muskler og sener, samt hevelse. Alternativ medisin rettsmidler hevder at de smertestillende kvaliteter av ingefær anlegget kan redusere smerten ved tennisalbue. Videre disse alternative teoriene sier at ingefær kan bidra til å redusere hevelse og gi anti-bakterielle kvaliteter som fremmer raskere helbredelse. Du kan bruke ingefær enten lokalt eller muntlig til å hjelpe din tennisalbue.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Tennis Elbow Pain Bruke Ginger Topically

•  Påfør ingefær olje til et håndkle. Du kan bruke ingefær eterisk olje, eller du kan lage din egen ingefær lime ved knusing ingefær rot i morter med støter som ville bli plassert på et håndkle i stedet for olje.

Varm håndkleet opp i mikrobølgeovn. Du trenger ikke dette å være varm, bare varm; 15 sekunder bør nok.

Pakk håndkle rundt albuen, noe som gjør at oljen eller ingefær berører huden.

Gjenta dette etter behov, som kan være så ofte som hver sjette time.

Hvordan behandle Tennis Elbow Pain Bruke Ginger - Muntlig

Tilsett vann til en kopp kaffe og kok den i mikrobølgeovn. Det skal ta omtrent 90 sekunder å koke avhengig av din mikrobølgeovn. (En mikrobølgeovn er oppført for bekvemmelighet, men du kan bruke en hvilken som helst metode for kokende vann, for eksempel en tekanne eller gryte på komfyren.)

6. Tilsett ingefær-te til vannet for å bratt for ett minutt. Du kan bruke en pre-pakket ingefær te eller lage din egen med malt ingefær og kanel.

Drikk te.

Tips og advarsler

  • Hjem rettsmidler for eksempel ved hjelp ingefær å behandle tennisalbue har ikke underbygges av kliniske forskningsstudier. Snakk med legen din om medisinsk behandling programmer hvis ingefær løsningen ikke lindre symptomene.