Digidexo.com

Holistisk behandling for melanoma

Holistisk behandling for melanoma


Melanom er den mest alvorlige formen for hudkreft; i motsetning til andre hudkreft, blir det ofte sprer seg til andre deler av kroppen, hvis den ikke behandles tidlig. Visse naturlige strategier kan være nyttig for behandling av denne type kreft.

Kombinere Naturlige og standard behandling

Ikke bruke naturlige kosttilskudd for melanom uten å rådføre deg med legen din først; du ikke ønsker å bruke behandlinger som kan forstyrre din standardbehandling. Som er står nå, er alternative behandlinger best brukt som et supplement til konvensjonell medisin.

Naturlig kosttilskudd

The University of Maryland Medical Center, og publikasjonen "Resept for Herbal Healing" foreslå følgende kosttilskudd kan være gunstig for melanom. De inkluderer grønn te, blåbær, ginkgo, melk tistel, ingefær, kudzu, lentinan, selen, glysin og soyaisoflavoner konsentrat.

Dietary forslag

Redusere forbruket av animalsk fett; de inneholder en syre som kan utløse veksten av melanomceller. Øke forbruket av matvarer rike på omega-3 fettsyrer. Diet brus inneholder et kjemikalie som oppmuntret spredning av melanom til andre deler av kroppen i laboratorietesting.

Sollys

Snakk med legen din om riktig soleksponering; vitamin D hjelper melanomaceller gå tilbake til en normal vekst syklus, men du ønsker å unngå solbrenthet.

Arbeide med en kunnskapsrik Practitioner

Hvis du er interessert i å bruke naturlige behandlinger for melanom, vurdere å arbeide med en onkolog kunnskapsrik om og åpne for disse behandlingene. Han kan tilby veiledning om passende doser og andre aspekter av helhetlig kreftbehandling.