Digidexo.com

Hvordan åpne en Rehab Center

Hvordan åpne en Rehab Center


Åpne opp et rehabiliteringssenter er en høyreist og beundringsverdig mål. Personer med en rekke forhold, blant annet et slag, ryggmargsskade og overdreven forbrenning krever rehabilitering før de er i stand til å vende hjem. Skaffe finansiering, få godkjenning fra staten helseavdelingen, under bygging og ansette personale er alle viktige og utfordrende sider ved å åpne et rehabiliteringssenter.

Bruksanvisning

•  Utvikle en forretningsmodell for rehabiliteringssenter. Selv om det primære målet med rehab senteret er å hjelpe pasienter til å bli friske av personskader og lære å være selvstendig, er det viktig å huske på at senteret er også en virksomhet.

Skaffe midler til rehabiliteringssenter. Lån og stipend er de mest brukte kilder til finansiering for rehab sentre. En solid forretningsplan er viktig når du søker om lån og stipend fordi det viser at senteret er sannsynlig å være vellykket.

Acquire et anlegg for å kjøpe eller leie hus på Rehab. Hvis det perfekte bygningen ikke kan lokaliseres, arbeide med planer for bygging av en bygning. Uavhengig av hvordan bygningen det kjøpt, kan det ta flere uker til måneder å skaffe seg en passende bygning, så sørg for at dette trinnet er startet tidlig i prosessen med å åpne Rehab.

Acquire godkjenning fra staten om at rehabiliteringssenter vil operere i. Mange stater håndtere denne typen godkjenning gjennom sin avdeling for helse, men dette kan variere fra staten. En solid forretningsplan er avgjørende for å lykkes med dette trinnet.

Kontrakt tjenestene til rehab senter med så mange helseforsikring selskaper som mulig. Mange folk ikke har midler tilgjengelig til å betale ut-av-lomme for rehabiliterende tjenester og stole på sin tungt på finansiering som deres forsikring gir.

ansette personale for rehabiliteringssenter. Administratorer, sykepleiere, leger, fysioterapeuter og ergoterapeuter er avgjørende for å lykkes i den Rehab.

Annonsere rehab anlegget. Sykehusene bør varsles om at du har åpnet dørene og er klar til å ta pasienter. I tillegg kan annonsere på Internett og på samfunnet bulletiner være nyttig. Sørg for at all reklame er hvilken type anlegg, kostnaden for behandling, forsikring bærere akseptert, tilstanden behandles og kontaktinformasjon.