Digidexo.com

Hvordan bruke Activated Carbon til Filter Svart resten i vann

Hvordan bruke Activated Carbon til Filter Svart resten i vann


Ifølge Minnesota Department of Health, er tilstedeværelsen av mørk-farget residuum i vann ofte et resultat av for mye jern i vanntilførselen. Selv om dette kan gjøre vannet mindre velsmakende, det vanligvis ikke utgjøre en helserisiko. Et aktivt kullfilter, men vil vanligvis rense den fornærmende vann. Hvis vanntilførselen er fra en ufiltrert strøm eller godt, kan den svarte rester være faktiske skitt og søle. Et aktivt kullfilter kan hjelpe filtrere dette også, men vannet bør testes for sikkerhet før noe er fortært.

Bruksanvisning

•  Ha vannet testes for forurensninger. Bekreft med testing byrået at dette er noe som kan fjernes med et aktivt kullfilter.

Kjøp en aktivt kullfilter som dekker dine behov. Hvis du bare ønsker å filtrere drikkevannet, kan en liten håndholdt mugge være tilstrekkelig. En større system kan være festet til selve kranen. Hvis du ønsker å filtrere alt vann inn i ditt hjem, kan en større filter kobles til hovedvanntilførselen. Hvis du filtrere ditt eget vann fra en kilde eller en brønn, kan du kjøpe en enda større hjem filtreringssystem.

Koble systemet til vannforsyning. Uansett hva størrelsen på systemet eller hvor den befinner seg, vil dette innebære tilkobling av vanntilførselen til filterets inngang, og koble utgangen enten tilbake i hjemmesystem. Hvis dine behov blir møtt av et håndholdt system, rett og slett trenger vann skal helles ned i kannen gitt. På en vask system, vil være inngangs vannet på vei til kranen, vil utgangen være til kranen selv. På et hjem system, vil inngangs være den viktigste vannlinjen inn i hjemmet. Hvis du bestemmer deg for at du trenger en større og mer komplekst system, bør du vurdere å ansette en profesjonell opplært i installasjon av aktivert karbon filter systemer.

Slå på filteret og kjøre litt vann gjennom den. Dette kan ta et øyeblikk, som filteret vil være tom for vann den første gang det brukes.

Tips og advarsler

  • Av og til tar svart rest form av små partikler. Disse kan være fra gummien i din rørleggerarbeid utrustning, spesielt hvis huset er nytt. For å teste om dette er problemet, åpne alle kranene for et øyeblikk å skylle systemet. Sjekk etterpå for å se om det fortsatt er noen rester.
  • Hvis du allerede har en aktivt kullfilter og er å finne små, rock-lignende stykker av svart rester, kan dette komme fra selve filteret. Dette er faktisk trygt å svelges. Lignende aktivert karbon blir ofte gitt til pasienter for å innta for fjerning av giftstoff i magen.
  • Hvis du er usikker på hvor din svarte rester stammer, har vannet testes før konsum.