Digidexo.com

Hvordan velge riktig Strength Magnet for din magnetisk terapi

Hvordan velge riktig Strength Magnet for din magnetisk terapi


Anvendelsen av magneter til ulike deler av kroppen for lindring av smerte, stressreduksjon eller behandling av andre medisinske tilstander kalles magnetisk terapi. Denne prosessen, men ikke ny, er å få anerkjennelse i det medisinske miljøet som en naturlig og relativt billig erstatning for medisiner. Effektiviteten av magnetiske terapi behandlinger avhenger av flere faktorer, blant annet velge riktig magnet styrke for dine behov, og riktig bruk av magneter til de berørte områdene.

Bruksanvisning

Velg riktig Magnet for dine behov

Velg en magnet som er sterk nok til å behandle din spesifikke tilstand. Jo dypere eller mer alvorlig skaden er, jo mer styrke din magnet bør besitte. Finn anbefalinger om de riktige styrker for ulike bruksområder i "The Practical Guide to Magnetic Therapy" (se Ressurser nedenfor).

Unngå ekstremt store magneter, da disse kan være farlig hvis den ikke brukes riktig. Se en lege hvis du må bruke en.

holde seg borte fra magnetene med gauss målinger av mindre enn 400, da disse vil ha svært liten, om noen, helbredende resultater.

Velg magnetiske produkter som beskriver styrken på utsiden av pakken. Mange dårligere produkter inkluderer ikke denne informasjonen.

Tenk på å kjøpe en magnet laget av neodym, som det kalles "King" av magneter. Det er av høyeste kvalitet og er vanligvis svært effektive. Velg en med en gauss rating på minst 12 300.

Tips og advarsler

  • Magnetisk kraft er ofte målt i gauss. En gauss vurdering bestemmes av hvor mye vekt en magnet kan plukke opp. Jo høyere gauss Rangeringen er, jo kraftigere magneten.
  • Den mest effektive magnetisk terapi vil komme fra gauss vurderinger på mellom 500 og 15.000.
  • Permanente magneter er pålitelige magneter, fordi de opprettholde en konstant energinivå og ha tilstrekkelig styrke for ønskelige resultater.
  • De som lider av kramper eller lignende forhold bør ikke bruke magnetisk terapi. Hvis du velger å gjøre det, bør du kontakte lege før du begynner.
  • Hvis du føler deg ør eller kvalm etter bruk av magnetisk terapi, stoppe behandlingen umiddelbart og oppsøke lege.
  • Ikke ha magneter for lengre mengder tid som de kan irritere huden. I tillegg, som kroppen blir vant til behandling, vil den ikke være så effektiv.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.