Digidexo.com

Hva som forårsaker menstruasjons Migrene?

Hva som forårsaker menstruasjons Migrene?


Rundt 70 prosent av migrene lider er kvinner. Av de kvinner som har migrene, ca 60 prosent oppgir at deres migrene er påvirket av deres menstruasjonssykluser. Det er ikke klart nøyaktig hva som forårsaker disse migrene, men de månedlige endringene som en kvinne kroppen går gjennom ser ut til å bidra til tilstanden.

Hormonelle endringer

Menstruasjons migrene ser ut til å bli utløst ved forandringer i nivået av østrogen som oppstår under den månedlige syklus. Østrogennivået faller rett før menstruasjon begynner. Migrene forekommer ofte rett etter østrogen og progesteron falle til sitt laveste nivå.

Prevensjon

Hormonbehandling og prevensjon kan også utløse migrene. Piller som har en høy doser av østrogen kan utløse særlig alvorlige menstruasjons migrene. Tar en pille med et lavere nivå av østrogen kan redusere alvorlighetsgraden eller frekvens av hodepine.

Magnesium

Rett før en kvinnes periode begynner, hennes magnesium nivå går ned. Disse senket magnesium nivåer kan også utløse migrene. Dette gjelder spesielt hvis kvinnen allerede har lave magnesiumnivåer.

Behandling

Steroide anti-inflammatoriske medisiner, eller NSAIDs, synes å være den mest effekt måten å behandle menstrual migrene. De vanligste NSAIDs foreskrevet for migrene behandling inkluderer Advil, Motrin, Naprosyn og Relafen.

Graviditet

Kvinner som opplever menstruasjons migrene ofte opplever at deres hodepine forsvinne i løpet av svangerskapet. Dette er trolig på grunn av det faktum at en kvinne ikke går gjennom hennes månedlige sykluser mens hun var gravid.