Digidexo.com

Beste Svart Salve å bruke for hudkreft

Svart salver er en alternativ type behandling for mennesker som lider av hudkreft. Det er ikke mye kjent om effektiviteten av svarte salver som behandling for hudkreft, men over hele verden folk eksperimenterer med dem. Fra sommeren 2009, forbyr FDA denne type behandling i USA.

Hoxsey Therapy

Svart salve terapi, eller Hoxsey thereapy, ble utestengt som en "verdiløs og ineffektiv" behandling. Harry Hoxsey var sjef marketing leder når behandlingen ble opprinnelig utviklet. Den aktuell salve behandling er svært slitende og kan forlate arr på de berørte områder av huden. Salven i seg selv består av sink, antimon lim, Bloodroot, svovel, arsen, talkum og Bloodroot. En bio-medisinsk senter i Tijuana, Mexico, er der det meste av eksperimentering med behandlingen pågår. Behandlingen koster i dag mellom $ 4000 og $ 5000, men som ikke inkluderer kostnadene av kosttilskudd og oppfølgingsbesøk.

Også Anbefalt med Hoxsey Treatment

Leger i Mexico som i dag behandler pasienter via Hoxsey anbefaler også at du drikker en tonic mens under Hoxsey behandling. Denne drinken inneholder lakris, burdock rot, berberis, stikkende ask bark, kaliumjodid, rødkløver, stillingia rot, Cascara og buckthorn bark. De har også vanligvis anbefaler å rense tegnet områder av huden med et antiseptisk bad. Sammen med tonic, aktuelle salver og bad, tar de riktige kosttilskudd er også en del av behandlingen. Troende i Hoxsey behandling hevder at huden trenger all den hjelp den kan få å regenerere.

Risikoer, bivirkninger og effektivitet

For folk som tar en antikoagulant, kan denne type behandling forårsake alvorlig blødning. Det er et par ting som du trenger for å unngå mens du går gjennom denne typen behandling inkludert salt, sukker, hvitt mel produkter, tomater, eddik, svinekjøtt og alkohol. Disse matvarer kan forårsake bivirkninger som kvalme, oppkast, angst, kramper og diaré. Hvis du opplever noen av disse problemene, må du varsle lege umiddelbart.