Digidexo.com

Hvordan finne en medisinsk informasjon guide

Hvordan finne en medisinsk informasjon guide


Medisinsk informasjon kan bli funnet i en rekke medier, inkludert trykk, digital og online. Online medisinske guider informere offentligheten om visse helserelaterte temaer som for eksempel graviditet, diabetes, HIV-AIDS, hjerte helse og ernæring. Medisinsk guider også gi viktig informasjon om sykdomsforebygging. De mest nyttige nettsteder inkluderer elektroniske verktøy for å hjelpe enkeltpersoner møte personlig helse mål og bistå med å finne helsetjenester.

Bruksanvisning

•  Gå online til US Department of Health and Human Services Healthfinder nettstedet. Healthfinder er et omfattende nettsted dedikert til å hjelpe folk med å finne den informasjonen du trenger for å opprettholde god helse. Den omfatter et vell av medisinsk informasjon tegning fra 1600 pålitelige kilder som National Institutes of Health og pulmonal hypertensjon Association.

Klikk på "Helse AZ" for å finne informasjon knyttet til en bestemt sykdom eller sykdom. Velg en bokstav som tilsvarer den sykdom, slik som "H" for hypertensjon. Velg en medisinsk guide fra resultatene vist. Dette er den enkleste måten å finne en medisinsk informasjon guide.

Klikk i søkeboksen øverst på hjemmesiden. Skriv inn i vilkårene, eller en kort setning om spesifikk informasjon som du ser. Velg en guide fra resultatene.

Klikk på "Find tjenester og informasjon." Dette vil henvise deg til en lege, for eksempel en tannlege eller lege. Det vil også hjelpe deg å finne et sykehus, hospice senter eller dyktig-sykepleie anlegget i ditt område.

Gå til den lokale offentlige bibliotek. Medisinsk informasjon er også tilgjengelig i trykte publikasjoner som bøker og tidsskrifter. Søk i bibliotekets katalog etter emne, eller spør bibliotekaren om hjelp til å finne en bestemt tittel. "American Medical Association Family Medical Guide" og "Merck Manual Home Helsehandbook" er eksempler på nyttige medisinsk informasjon guider som kan finnes i biblioteket.

Tips og advarsler

  • Vær spesifikk når du bruker søkeord og fraser. For eksempel, hvis du prøver å finne ut om en test for diabetes, kan du forsøke å skrive "blodprøve for diabetes" i stedet for bare "diabetes".
  • Skaff medisinsk informasjon fra pålitelige ressurser. Informasjon hentet fra amerikanske stats nettsteder og non-profit organisasjoner som er mest troverdig. Disse er .org og gov nettsteder.