Digidexo.com

Høy Kolesterol behandling kosthold

Høyt kolesterol i kroppen fører til hjertesykdom. En diett senke LDL kolesterol som etterlater fett innskudd og plakk på blodårene er det en høy-kolesterol behandling diett handler om. Mettet fett og trans-fettsyrer som finnes i animalske produkter er den viktigste årsaken til høyt kolesterolnivå. Den høye kolesterol diett inkluderer å kutte ned på fett, spise fettfattig kjøtt, fjærkre, fisk og meieriprodukter, inkludert massevis av frisk frukt og grønnsaker, hele korn, bønner og sunne oljer. Regelmessig trening er en viktig del av dietten, som er å miste overflødig vekt.

Begrense fett fra kjøtt, skalldyr, fisk og Dairy

Å spise fisk med omega-3 fettsyrer, et stoff som senker LDL kolesterol, er nå anbefalt av mange leger. Disse fiskene er laks, tunfisk, ørret, sardiner, sild og makrell. Det anbefales at to fire-unse porsjoner per uke er tilstrekkelig. Shell fisk er akseptabelt så lenge du spiser en moderat porsjon av disse. Kutt ned på egg i kostholdet ditt. Spis to eggeplommer per uke og så mange eggehviter som du vil. Eggehviter har noe fett i det hele tatt. Substitute magre meieriprodukter som melk, ost og fettfattig yoghurt. Kjøp magert kjøtt og fjærkre. Skjær fettet av kjøttet når det er mulig. Når det er mulig broil eller grill din kjøtt, sjømat og fjærkre; Dette brenner av fettet - den skyldige av høyt kolesterol.

Frukt, grønnsaker, korn, fett og drikke

Øke forbruket av frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Spis mer salater eller bestille en salat i stedet for pommes frites når du spiser ute. Serveres ferske grønnsaker med kjøtt eller fisk. I stedet for dessert, spise frisk frukt med sitronsaft. Prøv å spise sunt snacks som ris kaker, granola, nøtter og frukt. Damping, baking eller steking grønnsaker holder vitaminer og mineraler intakt. Frukt og grønnsaker i kosten hjelp med høy kolesterol behandling diett. Hele korn er god kilde til vitaminer, mineraler og antioksidanter. Hele hvete, rug og Pumpernickle brød er bedre enn hvitt. Brun ris, bygg og bønner er gode kilder til fiber. Legg dem til stuinger, supper eller som en siderett. Noen fett øker ikke kolesterolet. Bruk olivenolje, rapsolje og linfrøolje når matlaging, og unngå høyt fett oljer som palmeolje og kokosolje. Margarin er bedre enn smør, men du kan bruke olivenolje på brødet som et alternativ.

Livsstilsendringer

For kostholdet for å være vellykket, må du gjøre endringer i livsstil i hvordan du spiser og lever. Når du går innkjøp av mat, lese mat etiketter nøye før du kjøper et produkt. Med høyt kolesterol bør du ser på mat etiketter for fett, kolesterol og natrium innhold. Lese ingredienser og holde seg borte fra hydrogenert vegetabilsk olje og høy-fett oljer. Nøye se på porsjonsstørrelser er viktig fordi store deler bety flere kalorier og fett. Regelmessig trening som gåing, svømming eller sykling kan senke høyt kolesterol. Tjue minutter, tre ganger i uken gjennomsnittlig treningsprogram som bidrar til å forbedre kolesterolet. Å gi opp dårlige vaner som røyking, drikker for mye alkohol og koffein hjelper forbedre den generelle helsen.