Digidexo.com

Urte kosttilskudd som renser kolon

Kolon rensing innebærer å rense ut giftstoffer og avfall av tarmen og tykktarmen. Detox-programmer skylle ut giftig bygge opp langs kolon vegger. Ekskrementer, puss og bakterier gradvis akkumuleres i diverticula, de små lommer som dannes på veggene i tykktarmen. En rekke av rense dietter og klyster prosedyrer brukes for å rense tykktarmen. Enkelte urteprodukter kan også være nyttig som et alternativ eller supplement til en standard kolon-rensing program.

Rensende urter

Ta rensende urte kosttilskudd for å stimulere til avføring og skylle ut avføring. Rensende urter bidra til å oppnå mer regelmessig og effektiv tarmfunksjonen og er best tatt med alle måltider for to eller tre dager. Flere rensende urter kommer i pilleform. Prøv cape aloe blad, en slektning av aloe vera. Dette urte supplement er en kraftig rensende agent. Også prøve Senna blad kapsler, som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker. Kjøp Senna kapsler som inneholder ren pulverisert form av urten. Du kan også prøve en Cascara Sagrada supplement, en urt med potente detox egenskaper.

Absorberende Urter

Kombiner rensende urter med absorberende urter for en mer effektiv kolon rens. Absorberende urter trekke ut giftstoffer og avfall oppbygging og skrubb tarmkanalen. Ta dempende urter sammen med rensende urter, men ikke forbruke både supplement former samtidig. Absorberende urter er best tatt alene på tom mage. Forbruke to teskjeer av følgende absorberende urter blandet med et glass vann eller juice fem ganger per dag i to eller tre dager. Prøv bentonitt leire, også kjent som Aztec leire. Dette tillegget bruker elektron reaksjoner til å absorbere giftstoffer i kroppen. Et annet alternativ er aktivt kull, en kraftig absorberende middel som ofte brukes i giften kontrollsentre til å trekke giftstoffer ut av kroppen. Du kan også prøve eple pektin, et naturlig absorber av kjemikalier og giftstoffer som kan bidra til å helbrede betente kolon.

Ytterligere anbefalinger

Selv om urte kosttilskudd kan vise seg nyttig, det er lite vitenskapelig eller medisinsk bevis for å støtte fordelene med et kolon rens og urter. Tilhengere av kolon rensing tyder på at urte kosttilskudd bidra til å fjerne giftstoffer, fremme sunn tarmfunksjon og forsterke ditt immunsystem. Dr. Michael Picco av Mayo Clinic påpeker at i de fleste tilfeller kroppens fordøyelsessystem naturlig eliminerer avfall uten behov for klyster og piller. Hvis du tar urte kosttilskudd for kolon rensing, drikk rikelig med vann. Rensing urter kan føre til forstoppelse og dehydrering, så drikk minst 16 gram vann med hver dose av rensende eller absorberende urter for å holde riktig hydrert.