Digidexo.com

Hvordan finne Vaksiner Uten Konserveringsmidler

Hvordan finne Vaksiner Uten Konserveringsmidler


Siden 1930-årene har thimerosal vært brukt som konserveringsmiddel i hundrevis av biologiske produkter og legemidler, inkludert vaksiner. Thimerosal er en organisk forbindelse som inneholder kvikksølv, og ifølge det amerikanske Food and Drug Administration, i de senere årene, har det vært grunn til bekymring. Ifølge National Autism Association, har flere ulike studier vist en sammenheng mellom thimerosal og autisme og andre leger har reist spørsmål om muligheten for lavt nivå kvikksølvforgiftning. FDA har svart på disse spørsmålene ved å arbeide med vaksineprodusenter for å eliminere thimerosal fra vaksiner. Per oktober 2010, den eneste vaksinen som fortsatt bruker thimerosal for barn under seks er influensa skutt --- influensa tåke er thimerosal-free. Det er fortsatt små mengder thimerosal i noen voksne vaksiner, blant annet stivkrampe og difteri skutt. Konserveringsmiddel-frie versjoner av alle vaksiner er tilgjengelige, men kan være vanskelig å lokalisere på grunn av den kortere holdbarhet.

Bruksanvisning

Hvordan finne Konserveringsmiddel-Free Vaksiner

•  Ring legen din kontor. Hvis du trenger å få en influensa, tetanus eller difteri skutt, spør om et konserveringsmiddel-fri versjon av skuddet er tilgjengelig. Hvis det er, gjøre en avtale for vaksinen, om ikke spørre om kontoret vet om noe sted de er tilgjengelige.

Sjekk med din lokale helsestasjon. Ring kontoret og se om de er klar over hvilket som helst sted som tilbyr konserveringsfrie vaksiner. Helse avdelinger vil ofte holder influensa skutt klinikker, så hvis det er det du trenger, sjekk og se om det blir noen konserveringsfrie skudd tilgjengelig. Hvis svaret er ja, gjøre en avtale, og spesielt staten du vil at thimerosal frie skudd.

Call Haster Care Centers og lokale apotek som tilbyr vaksiner. Sjekk med apoteket eller personen som kjører en vaksine klinikk og se om konserveringsfrie versjoner er tilgjengelige. Du må kanskje gjøre flere samtaler, men utholdenhet vil lønne seg. Når du finner et sted, sjekk og se om de godtar din helseforsikring. Hvis ikke, bestemmer om du ønsker å betale ut-av-lomme for vaksinen.