Digidexo.com

Ekstrem diett Metoder

Ekstrem diett Metoder


Spise mindre porsjoner av næringsrik mat og får regelmessig mosjon er de sunneste måtene å miste vekt. For noen mennesker, ikke resultatene fra leve sunt ikke komme raskt nok, og ikke er drastisk nok. Det er ekstreme slankemetoder som folk vil prøve i jakten på vekttap. Selv om metodene kan resultere i et mindre tall, de kompromiss en persons helse i prosessen.

Master Cleanse Diet

The Master Cleanse kosthold er lik en fort. Bortsett fra vann, er den eneste som kan inntas på diett en spesiell lemonade. Dietten varer i 10 dager, og ingen mat kan inntas i løpet av denne tiden. For å gjøre lemonade, bland 2 ss. frisk sitronsaft, 2 ss. lønnesirup, 1/10 ts. cayennepepper og 8 oz. vann. Dietten tillater en person å konsumere opptil 12 glass om dagen av den spesielle lemonade. Selv med 12 glass om dagen, vil en person fortsatt ikke får den anbefalte mengden kalorier som trengs. Når kalorier er begrenset, resultatene er svakhet og tretthet.

Baby Food Diet

The Baby Food Diet er en diett som kan brukes som en sunn måte å supplere snacks, men oftere enn ikke, er det tatt til ekstreme lengder og brukes til å supplere alle måltider. Teorien bak babymat er at det er meget sunn mat, fordi den er ubehandlet og helt naturlig. Babymat passerer gjennom systemet enkelt fordi kroppen ikke er å måtte behandle noen tilsetningsstoffer. De små porsjoner lik ut til 25 til 110 kalorier pr krukke, avhengig av mat inne i glasset. Hvis et glass babymat brukes til å erstatte en snack av chips, det er en sunn måte å holde fra å spise for mye kalorier. Noen mennesker tar dietten for langt og begrense seg til syv glass med babymat om dagen, og ingenting annet. Denne metoden kan drastisk begrense mengden kalorier en person mottar en dag, som er usunn hvis det gjøres i lange perioder av gangen.

Den Bendelorm Diet

Den Bendelorm Diet er en ekstremt farlig diett som setter er en persons helse i fare. Det innebærer inntak bendelorm cyster og la dem vokse inne i kroppen i 10 uker. Teorien bak dietten er at du kan spise hva du vil med bendelorm inni deg, fordi bendelorm vil spise maten inne i magen, holde deg fra å få vekt. Etter de 10 ukene, er spesiell medisinering tatt for å eliminere bendelorm fra kroppen. Det er flere problemer med denne dietten. Det første problemet er at det ikke er noen garanti for bendelorm vil lett la en person system. Det kunne til og med å reise seg til andre deler av kroppen, slik som hjertet eller leveren. Det andre problemet er at selv om alt går riktig, holder bendelorm personen fra å motta de næringsstoffene de trenger for å opprettholde en sunn livsstil.