Digidexo.com

Hvordan slutte å røyke med Freshstart

Hvordan slutte å røyke med Freshstart


Fresh Start er en kampanje for å hjelpe røykere med å gi opp vane og leve et sunnere liv. Røyking har vært knyttet til hjertesykdom, kreft, emfysem og andre sykdommer og avslutte betyr at du redusere mottakelighet for slike forhold. Som American Cancer Society skisserer: "Etter fem år med å slutte, vil risikoen for lungekreft nesten reduseres til det halve." Fresh Start består av en rekke gruppetimer og workshops for å gi informasjon og metoder for å hjelpe røykere lykkes deres innsats for å slutte å røyke.

Bruksanvisning

Les American Cancer Society Fresh Start brosjyren. Det er en to-siders dokument fremhever fordelene ved ikke å røyke, og det beskriver hvordan programmet fungerer. Å være informert ved å gjennomgå denne informasjonen er det første skrittet i å slutte å røyke.

Få en arbeidsgiver å registrere deg som en ny start tilrettelegger. Din arbeidsgiver, eller en representant for selskapet, må gå på kurs for å kjøre en ny start gruppe på arbeidsplassen. Logg deg på American Cancer Society hjemmeside for å registrere seg.

Delta på de fire økter i regi av den lokale Fresh Start tilrettelegger i løpet av en to-ukers periode. Den første delen av kurset lærer deg hvordan du kan slutte å røyke, mens den andre delen utdanner deg om hvordan å fortsette å motstå fristelsen til å røyke igjen.

Gå til møtet forberedt med spørsmål om hvordan å slutte å røyke, de utfordringene du vil møte og hvordan å overvinne disse. Din tilrettelegger inviterer deltakerne til å stille spørsmål disse i begynnelsen av hver av de ett-timers økter. Dette er en positiv støtte mekanisme for å hjelpe deg å takle nikotin suget.

Bruk materialer delt ut under den første økten til å kontrollere din stress og vektøkning ledelse. Fresh Start identifiserer disse to sakene som to store hindringer for suksess, og settet gir informasjon om hvordan man skal håndtere disse.

Gå til hver og en av sesjonene, og praktisere metodene Fresh Start beskriver å effektivt sparke røyking vane. Bruk gruppetimer for motiverende støtte og en sjanse til å dele andre røyker suksesshistorier. Snakk med andre deltakere fra møtene. Gi og motta oppmuntring til å opprettholde momentum til å avslutte.