Digidexo.com

Migrene Hodepine Årsak og Cures

Ifølge National Migrene Association, 36 millioner amerikanere lider av migrene. Migrene er klassifisert som kronisk hodepine som kan vare i time eller dager og føre til store smerter. Årsaker til migrene varierer fra pasient til pasient. The National Institute of Health sier flertallet av helseeksperter mener en migrene begynner i hjernen og innebærer visse nervebaner og kjemikalier. Behandlingstilbud inkluderer vanligvis både smertestillende medisiner og forebyggende medisiner.

Migrene Årsaker

Selve grunnen til at en person lider av migrene er ikke kjent. Visse ting kan utløse migrene. Identifisere hva som utløser din migrene kan bidra til å forebygge, behandle og lindre noen av symptomene. Kvinner som lider av migrene vanligvis rapporterer har et angrep før, under, eller etter en periode. En større fall i østrogen er antatt å være medvirkende faktor. Alkohol, øl, rødvin, alderen oster, sjokolade, bearbeidet, asiatisk, eller salte matvarer kan utløse en migrene hodepine. Stress er en vanlig årsak for migrene. Endringer i været, intense fysiske anstrengelser, manglende søvn, for mye søvn, sola skinn, parfyme lukter, og røyk kan alle være faktorer for en migrene hodepine. Ikke alle migrene lider har triggere. Migrene kan komme på for ingen kjent åpenbar grunn. Flere forhold kan gjøre deg mer utsatt for migrene. Å ha en familiehistorie med migrene, er yngre enn 40, og det å være kvinnelig alle kan bidra til migrene risiko.

Behandlinger

Når en migrene starter, starte behandling umiddelbart. Daglig forebyggende medisiner kan brukes hvis du lider av flere migrene en måned. Betablokkere kan bidra til å redusere antallet og alvorlighetsgraden av migrene. Visse antidepressiva har vist seg å bidra til å forhindre enkelte former for migrene. Anti-beslag medisiner bidra til å redusere antallet av migrene.

Smertestillende medisiner kan hjelpe deg en gang i migrene har startet. The Mayo Clinic rapporterer at triptaner er den første linjen av valg for folk som har alvorlige migreneanfall. Triptaner lindre smerter, kvalme, og følsomhet for lyd og lys. Triptaner fungerer svært godt for migrene. Ulempen er at de er dyre. Piller varierer fra $ 21 til $ 26 et stykke, uten generiske legemidler tilgjengelig. Ergotamin er mindre effektive enn triptaner, men er ikke på langt nær så dyrt. Det hjelper for smerter som varer over 48 timer. Butalbital kombinasjon med aspirin eller acetaminofen, og kan også omfatte koffein eller kodein kan brukes til å behandle migrene. Denne medisinen kan føre til rebound hodepine og abstinenssymptomer hvis det brukes ofte. Narkotiske medisiner kan brukes til å behandle migrene hvis du ikke klarer å ta triptaner eller ergot. Narkomane blir brukt som en siste utvei på grunn av sin vanedannende natur.

Selvhjelp og endringer i livsstil kan også redusere migreneanfall. Muskelavslapning, gode søvnmønster, hvile, slappe av, og holde en hodepine dagbok kan alle bidra med dine symptomer. Sjekk alltid med legen din før å være noen form for behandling. Legen din vil jobbe med deg for å bidra til å redusere og lindre migrene hodepine.