Digidexo.com

Fakturering Rules of Genetic Counseling i Oklahoma

Fakturering Rules of Genetic Counseling i Oklahoma


Avansert teknologi og vitenskapelig kunnskap har ført til muligheten for helsepersonell å screene par for genetiske problemer som kan forårsake misdannelser, fødselsskader eller medisinske tilstander bør de har barn. Genetisk veiledning har ikke bare blitt en tjeneste som vanligvis er dekket av helseforsikring planer, men også noe som mange forsikringsselskaper oppmuntre som et middel til å avverge potensielle problemer. Når Oklahomans bærer privat helseforsikring eller som betaler av egen lomme motta genetiske Rådgivningstjenester, leverandører har ingen spesifikke fakturering restriksjoner under statlig lovgivning. Men tjenester som omfattes av statlige programmer har fakturering regler med hvilke leverandører skal overholde.

Copayments

Genetiske rådgivere ser pasienter som omfattes av Oklahoma Medicaid-programmet, SoonerCare, bør samle copayments som angitt av pasientenes dekning og trekke dette beløpet fra total fakturert til SoonerCare. Under SoonerCare leverandøren kontrakter, kan genetiske rådgivere ikke nekte tjenester til pasienter i mangel av et copayment - selv om pasienten forblir ansvarlig for den manglende betaling.

Faktureringskoder

Pasienter på Oklahoma offentlige hjelpehelseplaner har lov til å se genetiske rådgivere som en del av sin familie planlegging dekning. Ifølge US Department of Health and Human Services, må leverandører fakturerer staten på et "møte" basis og skal fakturere med en UB-92 form ved hjelp av inntekter kode OP514 og prosedyrekode W4853 for første besøk, og W4854 for oppfølgingsbesøk .

Direkte Billing

Oklahoma Health Care Authority (OHCA) forbyr bruk av tredjeparts billers som også kan være profittere parter, for eksempel factoring selskaper. Når en leverandør sender en regning, forventer OHCA det å være klar, presis og helst fakturert elektronisk. Leverandørene må gi OHCA bankkontoinformasjon for direkte innskudd av utbetalinger, som vanligvis er laget 45 dager etter mottak av nøyaktig og korrekt fakturering.