Digidexo.com

Hvordan du skal betale for høreapparater

Ca 28 millioner amerikanere har hørselstap, og 95 prosent av dem kan ha nytte av høreapparater, i henhold til Hearing Loss Association of America. Men bare om om 22 prosent bruker dem. Høreapparater kan koste alt fra noen få hundre dollar til mer enn $ 6000, og mange pasienter krever to av dem. Ifølge Hearing Loss Association, mer enn 71 prosent av de med høreapparat må betale for dem out-of-pocket. Men hvis du trenger høreapparat og kan ikke råd til dem, er det flere veier verdt å undersøke om hjelp.

Bruksanvisning

Hvordan du skal betale for høreapparater

•  Spør din helse forsikringsselskapet. I de fleste tilfeller de ikke dekker høreapparater. Men noen betaler det minste en del av kostnadene. De varierer fra selskap og fra staten. I januar 2009, New Jersey, for eksempel vedtatt lovgivning som krever statlig regulert helse assurandører å betale for medisinsk-nødvendige høreapparater, opp til $ 1000 per enhet, for folk under 15 år og under. Og noen Federal Employee helsemessige fordeler dekke voksen høreapparater.

Undersøke statens Medicaid plan. De fleste statlige Medicaid planer dekker høreapparater, ifølge Joseph L. Matthews, som har skrevet bøker om medisinsk behandling og aldring problemer, men kvalifikasjonskrav for høreapparat dekning varierer mye. Noen stater har vilkår som gir dekning bare for de med lavest inntekt Medicare mottakere eller de med den verste hørsel, eller dekker kun visse typer høreapparater. Sjekk med din tilstand Medicaid-programmet eller en lokal sosial tjeneste byrå.

Dra nytte av din veteran status, hvis du har tjenestegjort i militæret og er kvalifisert. The US Department of Veterans Affairs gir høreapparater, men ikke til alle. Vanligvis må du ha hørselstap koblet til militærtjeneste, har betydelige andre funksjonshemninger eller har "svært spesielle behov," i henhold til VA.

Sjekk med veldedige og sosiale tjenester organisasjoner serverer døve og hørselshemmede i samfunnet. De er sannsynlig å vite om eventuelle høreapparat banker, lavprisklinikker, og statlige hjelpeprogrammer. Hvis du er i yrkesaktiv alder, kan de være i stand til å koble deg med en attførings byrå i ditt område som kan bidra til å dekke kostnadene for høreapparater. På nasjonalt nivå: Hør nå, en nonprofit program knyttet til Starkey Hearing Foundation, hjelper lav inntekt folk som har kjørt ut av andre alternativer for å skaffe seg høreapparat. Hør nå er på http://www.sotheworldmayhear.org/hearnow/.

Hint

  • Få dokumentasjon på din medisinske og / eller profesjonelle behov for et høreapparat; starte med legen din.
  • Vær klar til å vise bevis på din finansielle behov.