Digidexo.com

Hvordan finne ut hva en Pill Er Uten Prescription Bottle

Hvordan finne ut hva en Pill Er Uten Prescription Bottle


Hver pille har et avtrykk som kan bli inngått en gratis online pille identifikator database for å fortelle deg hva det er, selv om du ikke lenger har resept flasken.

Bruksanvisning

•  Gå til din favoritt søkemotor for å finne et nettsted for å hjelpe deg med å identifisere pillen.

Skriv inn ordene "Pill Identifier" i søkefeltet.

Velg ett av nettstedene som er vist. Det finnes flere populære pille forlaget identifikatorer, inkludert en etter WebMD, Drugs.com og RxList.com.

Finn boksen på nettsiden som er merket "Imprint" eller som inneholder ordet "Imprint". Du vil se andre bokser som kan brukes til å identifisere pillen etter størrelse eller farge, men går inn i forlaget er den mest pålitelige måte å identifisere innholdet i pillen.

Skriv inn bokstaver eller tall på pillen inn i "Imprint" boksen. Vær oppmerksom på at du kanskje må sette inn mellomrom. Hver nettside har en guide for å hjelpe deg inn bokstaver eller tall riktig.

6. Trykk på "Send" knappen på nettsiden eller "Enter" -tasten på datamaskinen. Ett eller flere bilder vises vise deg en pille eller piller som samsvarer med bokstaver og tall som du oppga.

Match din pillen til en av disse bildene, og du vil være i stand til å identifisere innholdet i pillen.

Besøk din lokale apotek dersom pillen identifikator ikke få opp et bilde som samsvarer med pillen. Av og til kan de bokstaver eller tall ikke være klar eller kan være vanskelig å lese, spesielt hvis pillen har vært ute av resept flaske for en lang tid. På apoteket er kjent med reseptbelagte medisiner, og kan hjelpe deg hvis du ikke er i stand til å identifisere pillen bruk den elektroniske pille forlaget identifikator database. Ikke ta medisinen hvis du er usikker på hva det er.