Digidexo.com

Diet Program for å redusere Belly Fat

En bestselger touts fordelene ved å spise en modifisert middelhavsdiett, men noen leger og kostholdseksperter advarer om at forskning har ennå å bevise at å spise enumettet fettsyrer, eller MUFAs, vil fremskynde slanking prosessen. Forskning har vist at å eliminere magen fett kan nytte ditt hjerte, senke kolesterolet og redusere blodtrykket, men den "beste dietten" debatten fortsetter.

Miste magen

Kan spise en modifisert versjon av Middelhavet diett, inkludert olivenolje, avokado og mandler, gi deg en flatere mage og øke ditt hjerte helse? Det kommer an på hvem du spør.
I boken "Flat Belly Diet!" Liz Vaccariello og Cynthia Sass, en registrert kostholdsekspert, anbefaler en 1600-kalori-en-dagers diett for kvinner, med 400 kalorier per måltid, og spiser hver 4. time.
Publisert i 2008 av rodale Press, som også skriver Prevention Magazine, har boken brukt minst 12 uker på New York Times bestselgerliste.
En magisk kule?
Sass og Vaccariello fastholde at de enumettede fettsyrer, eller MUFAs, som finnes i visse oljer - nøtter som mandler, pekannøtter, valnøtter og paranøtter og Florida og Hass avokado - vil hjelpe deg å bli kvitt en stor mage, noe som fører til hjerte sykdom.
"Den nyeste forskningen viser at disse diettsuperstjerner kan også målrette fett der det er vanskeligst å miste --- i magen!" sa bokens hjemmeside. De anbefaler å ha en av disse superstjerner på hvert måltid.

Det oppblåst følelse

Å hoppe starte dietten, forfatterne anbefaler å eliminere salt, som gjør deg beholde vann, og spise kokte grønnsaker. Rå grønnsaker kan utvide din mage-tarmkanalen med ekstra volum, noe som gjør at du føler deg oppblåst.
Selv tyggegummi kan føle deg oppblåst, hevder de. "Du har sannsynligvis ikke klar over dette, men når du tygger tyggis, svelge du luft. Alt som luften blir fanget i mage-tarmkanalen og forårsaker trykk, oppblåsthet og mage ekspansjon."
Mindre deler av usøtet, tørket frukt og hermetisert frukt i naturlig juice vil også hjelpe slankere til å dekke ernæringsmessige behov.
Styrketrening anbefales, fordi de fleste kvinner mister en halv kilo muskler per år, med start i 30-årene. Muskler forbrenner fett og øke stoffskiftet.

Farene ved Belly Fat

Legene sier at den farligste magefett er det du ikke kan se: visceralt fett, dypt inne i magen. I store mengder kan det føre til ulike helseproblemer.
"Så mye som halvparten av den samlede befolkningen har for mye visceralt fett, selv om mange ikke vet det," sa Dr. David L. Katz, førsteamanuensis II of Public Health ved Yale University School of Medicine.
Du trenger ikke å være overvektig for å ha for mye visceralt fett.
Å miste vekt kan redusere mage fett, sier forskerne. Når Forebygging magasinet testet sine Flat Belly Diet deltakere, kaster de et gjennomsnitt på 8,4 pounds og nesten 2 inches fra magen i noen uker. Yale forskerne også brukt MR tester for å vise at programmet er rettet mot magefett, redusere det med 33 prosent.
De MRI viste at planen også senker kolesterol, blodtrykk, betennelse og insulinresistens, sa Katz.

Ingen mirakelkur

Dr. Ed Zimney imidlertid bestrider at noen trenger å kjøpe en $ 31,95 bok for å lære å trimme magefett.
Den MUFA kosthold, Zimney skrev, er en versjon av middelhavsdiett, som har vært kjent for å tilby helsefordeler.
"Det finnes ingen mirakelkur for magefett," Zimney sa. "Complex, spesielle dietter som krever kaloritelling og MUFAs til hvert måltid er bundet til å mislykkes. Spis litt mindre, trene litt mer. Senk fettinntaket og erstatte noe, eller mye, av dine dårlige fettstoffer med MUFAs. Men gjør det gradvis, gjør det fornuftig, gjør det på lang sikt. "
Han anbefaler å lese Michael Pollan "In Defense of Food." Pollan råd? "Spis mat. Ikke for mye. For det meste planter."
"Når han sier mat," Zimney sa, "han betyr fersk mat, ikke godt behandlet, høy fett, høyt sukker industrialisert mat."

Oppskrifter Oppført

Egentlig den flate magen Kosten teller ikke kalorier, skrev Dr. Kathleen M. Zelman på WebMD.
"I stedet, de velger fra en liste med 28 utskiftbare mix-and-match frokoster, lunsjer, middager og snack packs. Mat lister med porsjonsstørrelser og kalorier tillate fleksibilitet i å lage snack packs og kan brukes når du trenger det mest."
Forebygging Boken gir 80 oppskrifter, med en næringsanalyse av kalorier, protein, karbohydrater, fett, mettet fett, kolesterol, natrium og fiber.

Sunn Livsstil

Når miste vekt, er det mer sannsynlig å redusere den fra midjen din uavhengig av planen, skrev Dr. Michael Jensen, en Mayo Clinic fedme forsker og endokrinolog. Den flate magen Planen fremmer en livsstil med sunt kosthold, vekt kontroll, stress reduksjon og trening som kan fortsette utover sine 32 dager.
For folk som hopper over måltider eller ikke spiser frokost, kosten kan bidra til å endre dårlige vaner, sier Jensen.
Mens miste buk fett er viktig for helsen din - ekstra pounds det øke risikoen for hjerte- og andre sykdommer mer enn ekstra vekt i hofter og lår - vitenskapelig forskning mangler på dietter som fokuserer på magefett, sa Jensen.
"Det er så mange variabler knyttet til vekttap at det er for tidlig å knytte buk fett med en bestemt mat eller diett plan," Jensen sa.
"Vitenskapen bak jump-start plan forbundet med stress, tyggegummi, voluminøse rå mat, drikke kullsyreholdige drikker, alkohol, kaffe, te, og sure fruktjuicer er ren spekulasjon og ikke basert på vitenskapelig forskning", skrev Christine Rosenbloom, en registrert kostholdsekspert. "Det er ikke tilstrekkelig vitenskapelig bevis for å knytte mangel på søvn, stress, eller MUFAs til en reduksjon i magefett."

Se Fett

Legge til sunt fett, Rosenbloom sa, kan gjøre slanking enklere og gir viktige næringsstoffer slik som fettløselige vitaminer.
Kosten, hun advarte, trenger å se hvor mye av nøtter og guacamole, som er høy-kalori fett, de spiser. Spiser for mye kan sabotere dietten din, sa hun.

For mer om kosthold, besøk www.flatbellydietplan.com.