Digidexo.com

Migrene og kosthold

Migrene hodepine påvirke om lag 28 millioner mennesker som bor i USA. Det er anslått at migrene koste bedrifter $ 50 milliard per år fra fravær og medisinske utgifter, ifølge National Headache Foundation. Ingen vet hva som forårsaker migrene, men det synes å være en genetisk kobling. Personer med en genetisk predisposisjon har ofte omstendigheter eller triggere som forårsaker migrene.

Triggere

Et bredt spekter av ting kan utløse migrene. Noen av disse inkluderer: mangel på søvn, trøtthet, trening, sterkt lys, angst og stress. Miljømessige faktorer som vær eller høyden kan spille en rolle. Hos kvinner kan hormonell aktivitet øke sannsynligheten for en migrene. Diet kan også være en faktor.

Noen ganger, en trigger i seg selv er ikke nok til å forårsake en migrene, men den kumulative effekten av to eller flere vil føre til en.

Hold en dagbok

For å fastslå hva som forårsaker migrene, er det viktig å holde en dagbok. Den dagbok bør inkludere aktivitet knyttet til den ovennevnte listen trigger, så vel som en fullstendig matforbruk listen. Der det er hensiktsmessig, inkluderer merkenavn av maten du spiser. For eksempel ikke bare ta opp vin, men spesifisere type og merke av vin, som noen druer kan være problematisk, der andre ikke. I analysere dagboken, hvis en migrene ikke har funnet sted innen seks timer etter inntak av et næringsmiddel, er at maten mest sannsynlig ikke et problem, i det minste ikke i seg selv. Igjen vurdere behovet for flere triggere. Noen mennesker kan drikke vin på ferie når de er avslappet, men ikke når du arbeider eller i et stressende miljø.

Fasting

For mange som lider av migrene, er det viktig å spise regelmessig. Et fall i blodsukkeret kan utløse migrene. Dr. J. Gordon Millichap, i nevrologi ved Children Memorial Hospital ved Northwestern University Medical Center i Chicago, forteller at studier viser om lag 50 prosent av dem utsatt for migrene få en migrene hodepine etter 16 timer uten mat. Han antyder at migrenepasienter spise tre velbalanserte måltider om dagen. Han understreker at frokost ikke skal hoppes over, spesielt i tilfelle av barn. Hvis fasting er nødvendig av religiøse grunner, snakk med legen din om bruk av forebyggende medisin.

Potensielle Diet Triggers

Det finnes en rekke matvarer som for mange vil utløse en migrene. Betale hensyn til følgende matvarer i matdelen av dagboken. For de fleste vil disse matvarene ikke dukke opp som en allergi på en tradisjonell matallergi test. Ikke forsøk å kutte alle disse matvarene ut av kostholdet ditt, men vurdere dem som mistenkt i din matdagbok. Deretter kuttet de mistenkte seg så du teste hver enkelt.

Kjemikaliene som ofte er ansvarlig for å utløse en migrene er tyramin og andre aminer, koffein, mononatriumglutamat (MSG), nitrater, nitritter, aspartam, sulfitt, mat fargestoffer, tilsetningsstoffer og fettsyre.

Disse kjemikaliene er funnet i alderen ost, sterk ost, sitrusfrukter, spekemat, sjokolade, nøtter, fet mat, stekt mat, syltet sild, kylling lever, kjøtt og grønnsaksekstrakter, svinekjøtt, sjømat, hermetisk fiken, tørket frukt, bondebønner , tomater, koffeinholdige drikker, rødvin og øl.

Sunt kosthold

En lav-fett diett med komplekse karbohydrater kan bidra til å redusere alle aspekter av en migrene. Det er også viktig å spise regelmessig.

Spesifikke matvarer som kan være nyttig i kamp migrene inkluderer peppermynte, cayenne pepper, ingefær, fet fisk og fiskeoljer, hvitløk, havremel, og kalsium-rik grønnsaker som spinat, brokkoli og grønnkål, og magnesium-rik mat som spinat, hel korn og svarte bønner.

Vitaminer, mineraler og urter

Dr. Harvey B. Simon, førsteamanuensis i medisin ved Harvard Medical School og en lege ved Massachusetts General Hospital, forteller at studier har vist vitamin B2 eller riboflavin kan betydelig redusere antall migrene opplevd. Men denne vitamin reduserer ikke alvorligheten eller varigheten av migrene led.

I tillegg har studier vist magnesium kosttilskudd er effektive i å lindre migrene smerte, spesielt med kvinner som lider et hormon endring som utløser migrene.

Den urtemedisin feverfew er også effektivt for noen, men overforbruk kan føre til rebound hodepine.