Digidexo.com

Slik får du hjelp til å slutte å røyke i Oklahoma

Slik får du hjelp til å slutte å røyke i Oklahoma


Omtrent en fjerdedel av alle voksne i Oklahoma røyk, ifølge OK.gov, statens offisielle webportal. Med en årlig helsekostnader direkte relatert til røyking kjører på $ 1160000000, har Oklahoma investert i å hjelpe sine borgere gi opp tobakk. Hjelpetelefoner, programmer og klinikker kan gi støtte og løsninger - ikke vær redd for å be om hjelp i din søken etter helse.

Bruksanvisning

Ring Oklahoma Tobacco Hjelpelinjen 800-QUIT-NOW (784-8669). Dette er en gratis tjeneste for Oklahomans som ønsker å slutte å røyke. Innringere får one-on-one slutte coaching og henvisninger til ressurser. De kan melde om en rekke telefonrådgivning med samme trener og motta gratis nikotinplaster og tyggegummi. Hjelpelinjen driver syv dager i uken, og har hjulpet over 37.000 Oklahomans slutte å røyke.

Delta på en lokal røykeslutt klasse. Mange Oklahoma sykehus og klinikker tilbyr støtteprogrammer som Frihet fra Røyking, Mercy Health Center, Oklahoma City; Avslutt Smart, Midwest Regional Medical Center, Midwest; Puste lett på OSU, Oklahoma City, og Frihet fra Røyking, Tulsa.

Besøk en lokal avhengighet byrå for å få hjelp. Oklahoma Department of Mental Health & Rus Services tilbyr en liste over tilbydere på ok.gov/odmhsas. Du kan også finne flere Oklahoma avhengighet rådgivere på PsychCentral.

Se din lokale lege. Spør henne om stop-smoking produkter som nikotinplaster, tyggegummi og inhalatorer og reseptbelagte medisiner. Sammen bestemme hvilke produkter eller kombinasjon av produktene kan fungere for deg.

Be dine venner og familie for støtte. La dem nær deg vet at du prøver å slutte, slik at du ikke vil bli utsatt for sigarettrøyk og fristet. Venner og familie kan også være i stand til å tilby nyttige tips og innsikt.