Digidexo.com

Hvordan bleke proteser Fast

Hvordan bleke proteser Fast


Å vite hvordan å bleke proteser fort kan holde deg smilende. Ingenting er mer pinlig enn farget eller misfargede tenner. Holde smilet lyse ved å rense protesene regelmessig og unngå mat som flekker dem.

Bruksanvisning

SCRUB - Skrubb protesene med vann og natron hver dag og skyll dem med hydrogen peroxide. Dette vil holde dem hvite på en daglig basis. Du kan deretter børste dem med din favoritt tannkrem og gi tungen og tannkjøttet en god børsting også.

gjenstridige flekker - Bleach protesene hvis du har en sta flekken. Du bør ikke trenger å bleke dem på en jevnlig basis, bare hvis de har en flekk som din daglige rutine ikke fjerner. Plasser protesene i en glassbolle med nok blekemiddel for å dekke dem. La dem suge i opptil en halv time eller til flekken er fjernet. Skyll dem grundig for et par minutter og deretter børste dem med din favoritt tannkrem.

Tre matvarer for å unngå - Sørg for at du unngår matvarer som forårsaker vanskelige flekker på proteser som kaffe, te, og mørke bær eller juice. Det er lettere å hindre at flekken.

mat å spise - Spis mat som naturlig bidrar til å holde protesene rene og munnen frisk. Matvarer som sitron, rosiner og ingefær holde tennene naturlig ren og hvitnet.

Du kan bleke proteser fort når du må.