Digidexo.com

Hvordan bruke Ascensia Breeze

Å leve med diabetes er en daglig ansvar. Som diabetiker, du sannsynligvis nødt til å sjekke blodsukkeret flere ganger om dagen. Fomle med teststrimler ampuller kan få klønete, særlig når blodsukkeret er ikke så stabil som det kunne være. Den Ascensia Breeze meter inkluderer en teststrimmel plate inni som eliminerer behovet for ampuller med løse teststrimler. Riktig testing er viktig for å holde blodsukkernivået konsekvent og beskytte deg mot helserisikoen ved lavt blodsukker.

Hvordan bruke Ascensia Breeze

Sett teststrimler

Hold apparatet med skjermen i håndflaten din. Trykk på utløserknappen på enden av måleren og løft opp bakdekselet.

Bekreft at ny strimmel platen er i sin levetid ved å sjekke utløps trykt på pakken. Sett platen inn i apparatet med den gule pilen opp. Pilen kan peke hvor som helst så lenge det er vendt opp.

Lukk apparatet ved å trykke ned bakdekselet tilbake til det klikker. Ikke vipp apparatet mens du lukker den for å unngå skade på teststrimmelen plate.

Testing Blood Sugar

Vask hendene med såpe og varmt vann. Tørke hendene grundig med et rent, tørt håndkle.

Ta tak i håndtaket på bunnen av apparatet og trekk den ut og vekk fra måleren kroppen. Skyv håndtaket tilbake på plass for å uttrykke en test stripe ut i motsatt ende av apparatet.

Pierce fingeren med blodprøvetakeren å samle en blodprøve. Masserer fingeren rundt prøven område kan hjelpe blodstrømmen til en dråpe dannes på toppen av fingeren.

Plasser forkanten av teststrimmelen mot kanten av bloddråpen på fingeren. Måleren vil pipe når den har samlet inn nok blod til å teste skikkelig. Fjern stripe fra fingeren når måleren piper.

Vent i 30 sekunder slik at blodsukkerresultat skal vises på skjermen. Noter lesning for loggene, hvis du holder en. Trykk på utløserknappen på toppen av apparatet for å fjerne den brukte strimmelen ut av måleren.

Hint

  • Brukte teststrimler er en biohazard. Kast brukte testing materialer i henhold til lokale lover eller forordninger.