Digidexo.com

Over-the-counter rettsmidler for en ørebetennelse

Øret infeksjoner oppstår når bakterier eller virus invadere våre øreganger eller øretrompeten, forårsaker smertefull betennelse på innsiden av øret. Mens mange mennesker jag til legen for å få antibiotika for å behandle infeksjonen, er det mange måter å behandle ørebetennelser hjemme ved hjelp av elementer som kan kjøpes over disk uten resept.

Apotek Behandlinger

I noen tilfeller av ørebetennelse, kan en enkel tur til apoteket for noen over-the-counter medisin hjelpe.

Siden mange ørebetennelser er forårsaket av overfylte øretrompeten, som ofte oppstår etter en kald, muntlig decongestant medisiner som Sudafed eller dayquil kan bidra til å drenere ørene av overflødig slim, bli kvitt bakteriell (eller viral) infeksjon.

Et annet alternativ er å innpode hydrogen peroxide inn i øret for å fjerne overflødig voks og slim. For å gjøre dette, lå på siden med de berørte øret vendt opp. Slipp tre eller fire dråper peroxide i øret ved hjelp av en medisin dropper eller bomullsdott. Du vil begynne å føle peroxide boblende og løsne voks. La peroxide i øregangen inntil boblende følelse stopper. Bruk en ren, tørr bomullsdott å plugge øret og fange væske som vil renne ut. Om nødvendig, gjenta på den andre siden.

Hjem Rettsmidler

Destillert hvit eddik er ofte brukt til å lindre ørebetennelser. Bland en 50/50 løsning av hvit eddik og varmt vann og innpode den inn i øret med en pære sprøyte. Skylle vil bidra til å kvitte seg med noen av overflødig slim og voks. I tillegg instilling flere dråper fortynnet eddik inn i øregangen og deretter koble øregangen med en bomullsdott kan også hjelpe.

Bruk en varm komprimere for å hjelpe til å løsne slim og voks. En sokk fylt med tørr ris eller salt og varme i mikrobølgeovn kan gjøre en utmerket komprimere. Varmen kan bidra til å forsiktig la øret til avløp.

Olivenolje eller hvitløksolje har også vært spioneringen å ha antimikrobielle egenskaper. Prøv instilling to eller tre dråper enten i det berørte øret, da det kan bidra til å rydde opp infeksjonen.

Alternativ medisin

Kolloidalt sølv, som er tilgjengelig på mange helsekost eller supplement butikker, har blitt brukt til å effektivt behandle noen ørebetennelser. Kolloidalt sølv er en suspensjon av mikropartikler sølv jevnt oppløst i destillert vann. De arbeider for å drepe bakterier og virus ved å binde dem med små sølv mikropartikler, som hemmer reproduksjon og til slutt fører til døden av bakterier eller virus. For å avhjelpe ørebetennelser, innpode fire eller fem dråper i det berørte øret og la den bli stående i flere minutter. Plugg øregangen med en bomullsdott for å hindre drypping og farging av klær. Gjenta flere ganger daglig til infeksjonen er borte.

Over-the-counter urte øredråper er også tilgjengelig på helsekostbutikker og mange apotek og kan bidra til å lindre din ørebetennelse. Følg instruksjonene på pakken nøye.