Digidexo.com

Hvordan lage hjemmelaget vann filtre

Hvordan lage hjemmelaget vann filtre


Når du lager en hjemmelaget vannfilter, er det viktig å ha de riktige materialer lett tilgjengelig. En hjemmelaget vannfilter kan enkelt og billig gjøres, og det kan bidra til å tjene dine umiddelbare rent vann behov.

Bruksanvisning

•  Skjær bunnen av av de to liters flaske. Skjær et hull i lokket og sett halm inn i hullet slik at filtrert vann vil strømme ut av halm.

Sett bomullsvatt på bunnen av flasken. Hvis du har trekull granulater, lag de neste. Det neste laget er finkornet sand etterfulgt av større korn sand. Etter sandlag, legge grus lag. Starte med finkornet grus etterfulgt av større korn grus. Alternative disse lagene til du kommer til toppen av flasken. Toppe lagene av med kaffefilter.

Når du har alt på plass, hell vannet gjennom kaffefilter. Vannet vil virke gjennom de forskjellige lag for å fjerne urenheter. Den bomullsvatt nederst fungerer som et siste lag for å fange partikler fra sedimentet. Vannet vil strømme ut av halm og inn i koppen.

Tips og advarsler

  • Tilsetning av et par dråper av klor kan også bidra til å filtrere vannet.
  • Pass på at sand og grus har blitt vasket før du setter dem i filteret. Ellers sand og grus vil bare gjøre vannet skitne.