Digidexo.com

Alzheimers Forebygging programmer

Alzheimers Forebygging programmer


Alzheimers sykdom, eller AD, er en degenerativ hjernesykdom av ukjent årsak, og er den mest vanlige formen for demens. Til tross for fraværet av en kur for Alzheimers, er det flere forebyggende programmer å velge mellom. The National Institute on Aging sier at engasjerende i regelmessig mosjon, opprettholde et sunt kosthold, unngå giftstoffer og delta i kognitive aktiviteter hele bistå i bremse den degenerative prosessen med AD.

Trening

Den mest effektive forsinkelsen strategi for Alzheimers sykdom er mosjon. En Mayo Clinic sier rapporten at "folk som er fysisk aktive er mindre sannsynlighet for å oppleve en nedgang i deres mental funksjon og har en lavere risiko for å utvikle Alzheimers sykdom." Kardiovaskulær trening, stretching, og vekt og styrketrening bedre kognitiv funksjon, langsomme hjerneskader og redusere risikoen for å utvikle Alzheimers.

Diett

Opprettholde et sunt kosthold spiller en avgjørende rolle i å forsinke utviklingen av Alzheimers sykdom. Betennelse i hjernen, kombinert med insulinresistens, resulterer i skade av nerveceller og deres evne til å kommunisere ordentlig med hverandre. Forbruk av matvarer som er rike på omega-3 fettsyrer, som nøtter, fisk og helkorn, bistår i å hindre utbruddet av AD.

Unngå Toksiner

Unngå giftstoffer som alkohol og sigaretter er en av de beste forebyggende tiltak en person kan ta for å forsinke utbruddet av Alzheimers sykdom. Hvis en person slutter å røyke, blodsirkulasjonen i hele kroppen hennes og hjerne forbedrer nesten umiddelbart. Imidlertid kan hjerneskade forårsaket av drikker tungt reverseres bare i sin tidligste fasen.

Mental aktivitet

Deltagelse i kognitive aktiviteter forbedrer hjernen fungerer. Løse tankene teasers og ord gåter er effektive og morsomme måter å fremme minne og utvide hjerne reserver. Enkle endringer i dine daglige aktiviteter tillate hjernen din til å lage nye veier. Aktiviteter som alternerende rutene hjem fra jobb og bruker mindre dominerende hånd å fullføre oppgaver er effektive måter å forbedre din mentale fingerferdighet.