Digidexo.com

Teknikker for å kontrollere negative tanker

Teknikker for å kontrollere negative tanker


Enten du bekymre deg uendelige over hvordan du kommer til å betale alle regninger denne måneden eller over en spesielt stressende situasjon på jobben, kan negativitet fortære deg og ta over livet ditt. Lære å kontrollere og administrere negativ tenkning for å føre en mer tilfredsstillende og sunt liv.

Gode ​​Influences

Omgir deg med gode påvirkninger kan være en effektiv teknikk for å kontrollere negativitet. Joy kan være smittsomme. Hvis du føler at negativitet kjører din verden, gjør et forsøk på å være rundt folk som er positive, optimistiske og oppmuntrende. Henge med de morsomste og wittiest folk du kjenner. Sjansene er, hvis de får deg til å le du glemmer woes for en liten stund, og selv være i stand til å sette ting i perspektiv.

Breathing

Konsentrerer seg om dyp pusting kan gjøre underverker for å håndtere negative følelser. Slappe av og fokusere på å puste inn i en kontrollert og dyp måte, rett fra blender i stedet for brystet. Denne fremgangsmåten kan være effektiv for å kontrollere negativitet på grunn av det faktum at denne type av pusting kan redusere blodtrykket, og som et resultat, overveldende følelser av stress og angst. Mens du gjør dette, kan du prøve å visualisere en beroligende mentalt bilde også, enten det er av en rolig skog eller en kosete kattunge.

Positivitet

Angst og negative følelser kan treffe feber tonehøyde på viktige punkter i løpet av dagen. På disse tider, gjør et poeng å huske alle de positive sidene ved livet ditt i stedet for de tingene som tar over tankene dine med frykt og angst. Uansett hvor uviktig de gode tingene i livet ditt kan virke, er de fortsatt noe.

Smile

Uansett hvor bekymret eller ved ubehag du kan føle, prøver å smile så mye som mulig. Du kan oppleve at det er vanskeligere å tenke på de negative delene av livet ditt når du smiler, selv om det virker mindre enn ekte først. Smilende kan bidra til å redusere stressende følelser og heve stemningen.

Meditasjon

Meditasjon er en vanlig metode som brukes for å slappe av. Det viktigste målet med meditasjon er å fullstendig tømme hodet og fjern eventuelle distraksjoner fra den. Gå av ved deg selv til et rolig sted, lukke øynene og gjenta over og over en positiv, beroligende og motiverende mantra som "jeg vil komme gjennom denne situasjonen." Bortsett fra å lindre stress, angst og negativitet, kan meditasjon også bidra til å redusere følelser av depresjon, søvnproblemer og utmattelse.

Få Utenfor

Hvis du føler deg kjøre ned av negativitet, endre landskapet for litt. Gå ut og sosialisere. Få frisk luft og strålende solskinn; solskinn oppmuntrer kroppen til å lage vitamin D, som er en naturlig stemning enhancer. Besøk kjøpesenteret med noen av dine nærmeste venner. Treffer stranden for en dag. Begynn frivillig ved en lokal hjemløse ly. Gå til regelmessige kjører i din park.

Hjelpe andre

Hvis du er i en lavkonjunktur om deg selv og ditt liv, skifte fokus fra deg selv for en stund. Du kan legge merke til at å hjelpe en annen person vil føle deg bra og gjøre den andre personen føler seg bra også. Også, det travlere du hjelper en annen person, jo mindre tid du er nødt til å fokusere besatt over egne negative tanker og problemer, reelle eller innbilte.