Digidexo.com

Hjem løsninger for behandling av skabb

Hjem løsninger for behandling av skabb


Skabb infeksjoner er forårsaket av en midd som Burrows under huden. De overfladiske Burrows føre til kløe, utslett og infeksjoner. Vanligvis kløe er verre om natten, og er forårsaket av en allergisk reaksjon på gravende av midd. Skabb er en svært smittsom infeksjon og kan plukkes opp ved å skrape eller berører en annen infisert persons hud.

Bruksanvisning

Hjem løsninger for behandling av skabb

•  Bland en del svovel med ni deler vaselin. Gni blandingen på kroppen fra topp til tå, eller i det minste nok til å belegge infiserte områder. Gjenta denne behandlingen i inntil tre dager, og deretter behandle på nytt om en uke senere. Vaselin vil bidra til å kvele ut skabb fra huden og svovel bidrar til å tørke opp sårene.

Skyll kroppen med sitrus juice. En sitrus-rens (som er OK for human utvortes bruk), sitrusjuice eller sitrus-basert munnvann har alle blitt påvist som gode måter å kvitte kroppen av skabb. Skyll hele kroppen med juice, la det tørke og skyll av med vann.

Coat kroppen lett med Neem olje, peppermynte olje eller tea tree olje. Alle tre av disse vil hjelpe rense kroppen for skabb, men det er lurt å teste dem på huden før du bruker for å unngå allergiske reaksjoner. Det er en bedre ide å gå glipp av de essensielle oljer av ditt valg i en base av vegetabilsk eller druekjerneolje, deretter gni blandingen på kroppen. Dette vil bidra til å forhindre allergiske utslett fra forming på kroppen.

Støvsug huset til den smittede minst hver tredje dag. Etter hvert støvsuging, kast støvsugerposen uten å åpne den. Sørg for at du forsegle den i en plastpose før du kaster den i søpla eller skabb vil flykte inn i huset igjen.

Seal alle klær og sengetøy som ble berørt eller brukes av den infiserte person i en lufttett plastpose. Hold posen forseglet i noen dager for å ta livet av skabb. Det kan også hjelpe å vaske de infiserte sengetøy med varmt vann for å drepe eventuelle gjenværende skabb.

Tips og advarsler

  • Prøv ett middel for en stund før du bytter til en annen. Dette vil gi kroppen din tid til å prøve å kvitte seg med skabb, og hvis du har en allergisk reaksjon på rette vil det være lettere å finne ut hvilken som forårsaket reaksjonen.
  • Vær forsiktig med hvilke produkter du putter på huden din. Mens enkelte produkter vil hjelpe rense kroppen for skabb, kan de være skadelig for huden, så det kan være lurt å unngå dem, spesielt hvis pasienten har en kjent allergi mot en eller flere av ingrediensene i den rette.