Digidexo.com

Hvordan øke den ernæringsmessige verdien av Wheatgrass Juice

Hvordan øke den ernæringsmessige verdien av Wheatgrass Juice


Wheatgrass er høy i ernæringsmessig verdi, som gir næringsstoffer som for eksempel jern, magnesium, kalsium, aminosyrer, klorofyll, og vitaminene A, C og B-kompleks. Det øker også immunitet og eliminerer skadelige bakterier i tarmen din, og hjelper kroppen å kvitte seg med avfall. Det har vært få studier av fordelene med wheatgrass, så det er vanskelig å måle sine helsepåstander. En ting er sikkert, men - mange mennesker ikke liker smaken. Legge til ingredienser til din wheatgrass juice forbedrer sin smak og legger til sin allerede høy ernæringsmessig verdi.

Bruksanvisning

•  Legg grønnsaker eller frukt til juice. Legg gulrøtter, persille, selleri, spinat blad, bete rot og alfalfaspirer til din wheatgrass og bland det opp for en grønnsak glede. For en frukt-pakket smoothie, tilsett appelsiner, bananer, lime og is til wheatgrass og blande det på høy hastighet i 30 sekunder. Frisk frukt og grønnsaker er en pålitelig kilde til vitaminer, mineraler og fiber, og gir med anti-oksidanter, som vokter celler fra kreftfremkallende stoffer.

Sett honning i blender som du juice wheatgrass. Honning er 80 prosent naturlig sukker, 18 prosent vann og 2 prosent vitaminer, mineraler, pollen og protein, og gir antioksidanter og er den eneste maten som inneholder pinocembrin, en antioksidant som er kjent for å forbedre hjernen fungerer.

Juice hvetegress med ingefær. Ingefær er rikt på kalium og har andre mineraler i en mengde god som for eksempel mangan og selen. Det er et godt hjem rette for forkjølelse, hoste, fordøyelsesbesvær, kvalme og astma, og hjelpemidler mot leddgikt og muskelproblemer.