Digidexo.com

Hvordan øke progesteron hos kvinner

De to viktigste hormonene hos kvinner er østrogen og progesteron. Når det er et overskudd av østrogen i forhold til nivåene av progesteron, en tilstand kjent som "østrogen dominans" inntreffer. Ifølge drlam.com, "progesteron fungerer som en antagonist til østrogen." Lavere østrogen er årsaken til mange helseproblemer, som for eksempel allergi, osteoporose, muskelknuter, galleblæren sykdom, endometriose og brystkreft. Begynner å føle deg bedre snart ved å følge endringer i livsstil foreslåtte nedenfor for å øke progesteron nivå.

Bruksanvisning

Hvordan øke progesteron hos kvinner

Supplement med progesteron. Bruk en naturlig progesteron krem ​​for å øke nivået i kroppen din. Disse kremene er absorbert gjennom huden inn i vev. Hvis du har alvorlige problemer, kan en naturlig medisin utøveren foreskrive progesteron sublingvaltabletter, som leverer den progesteron direkte inn i blodbanen.

Pass på hva du spiser. Du bør bare spise kjøtt, fjærkre og meieriprodukter som er hormon gratis. Matvarer med tilsatt hormoner vil øke østrogennivået, forårsaker problemer på grunn av lavere progesteron i forhold til din østrogen. Du bør også unngå andre matvarer som inneholder østrogen ingredienser, som for eksempel soya, rød nr 3 og konserveringsmidler BHA og BHT. Meksikansk wild yam er en god rot å spise for å øke progesteron naturlig.

Unngå visse urter. Noen te og skjønnhetsprodukter vil øke østrogennivået. Eksempler på disse er blå cohosh, lakris, Vitex, humle, motherwort blad, så Palmetto bær, Rhodiola rosea rot, rødkløver blomstre, dong quai, klaseormedrue, lavendel og tea tree olje.

Vær forsiktig med dine personlig pleie og husholdningsprodukter. Noen av dem har ingredienser som kalles "xenoestrogens." Dette betyr at kroppen din forvirrer dem med the real thing, og de vil føre til de samme helseproblemer som for mye østrogen. Se etter produkter uten sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, triklosan, aluminium, kokamid DEA, ftalater og parabener. Også prøve å unngå tørr-rensing klærne og bruke plantevernmidler.

Unngå plast, herunder produkter laget av eller pakket i plast, noe som pleier å inneholde PETE og HDPE. Dette er xenoestrogens som du bør unngå, ettersom de vil påvirke hormonnivået, forårsaker din progesteron nivå for å være lav i forhold til din østrogen nivå.

6. Redusere stress. Stress fører kroppen din til å produsere mindre progesteron. Ta vare på deg selv og prøve å sove godt.

Ta vare på leveren. Dette er en god måte å redusere østrogen samtidig øke progesteron. Leveren er det organet ansvarlig for å bryte ned østrogen slik at den kan fjernes fra kroppen din. Trening er en fantastisk måte å fremskynde denne prosessen. Vitamin B6, magnesium kosttilskudd og urter som melk tistel ekstrakt hjelper leveren til å utføre på sitt beste.