Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Leg Pains

Hjem rettsmidler for Leg Pains


Leg smerter er en av de mest vanlige plager. Leg smerter kan påvirke mobilitet hvis det er alvorlig nok. Leg smerte har mange årsaker. For å behandle smerte, har kilden av smerte som befinner seg først. De vanligste leg smerte klager er kramper og smerter i leddene i hofter og ankler.

Årsaker

Leg smerte kan være forårsaket av mange faktorer. Det kan være forårsaket av den mest vanlige form for leddgikt, slitasjegikt. En person kan utvikle leddgikt på grunn av alder, genetikk, vekt eller overdrive. Andre ting som kan føre til smerter kan omfatte skade på beinet fra beinbrudd, muskelspenninger eller avrevne leddbånd. Leg smerte kan også være forårsaket av muskelkramper, som vanligvis oppstår når det er belastningen fra overforbruk av musklene under trening.

Symptomer

Avhengig av årsaken til smerter, kan symptomene varierer. Noen mennesker sammenligne smerter i sine ben til pinner og nåler, en brennende følelse i det berørte området, nummenhet eller en skarp smerte kjører ned lengden på beinet. Symptomene kan vare i noen minutter eller flere timer. Noen gravide kvinner klager over opplever smerte under avansert stadium av svangerskapet. Jo større livmor blir det mer press på isjiasnerven. Disse smertene forsvinner normalt etter fødsel.

Rettsmidler

Det er mange hjem rettsmidler som kan gi lindring. En av de enkleste er å drikke mye vann og andre væsker. Holde kroppen hydrert vil bidra til å berolige muskelsammentrekninger og lindre smerter. Ta tran er kjent for å lindre smerter. Ifølge en studie utført av Storbritannias Leddgikt Forskning Campaign, omega-3 fettsyren som finnes i tran reduserer smerter og skader i betente ledd. Ta 1 ts. tran hver dag for å forebygge og lindre smerter. Spise fire eller fem valnøtter daglig før frokost er også kjent for å redusere smerter.

Forebygging / løsning

Det er visse ting som kan gjøres for å hindre fremtidige ben smerter, inkludert livsstilsendringer som å holde vekten under kontroll. Overvekt kan øke press på beina, noe som resulterer i smerter. Trene regelmessig, noe som vil bidra til å styrke beinmuskulaturen og bedrer blodsirkulasjonen. Varm opp og strekke før du begynner din trening for å forebygge muskelkramper. Konsumere en daglig diett rik på kalsium for å bidra til å øke bentettheten og opprettholde sterke friske bein.

Betraktninger

Noen ganger ben smerter kan ikke svare på hjem rettsmidler. Du må kanskje ta kontakt med legen din for videre behandling hvis smertene vedvarer. Leg smerter kan være et tegn på andre typer sykdom som perifer arteriell sykdom, som vanligvis oppstår når det er en innsnevring av arteriene i beina og derfor utilstrekkelig blodtilførsel til beinet.