Digidexo.com

Hvordan bruke Natural Cures for Helvetesild

Hvordan bruke Natural Cures for Helvetesild


Helvetesild, også kjent som Herpes zoster virus, er en svært smertefull tilstand som vanligvis manifesterer først på kroppen som en brennende følelse, etterfulgt av et utslett, og deretter blemmer. Med enkle naturlige botemidler for helvetesild, kan du unngå den høye bekostning av reseptbelagte legemidler. Les videre.

Bruksanvisning

Bruk Apple Cider Eddik (ACV) som en naturlig kur for Helvetesild.

Med en bomullsdott, dab ACV direkte på det berørte området. De fleste vil få smertelindring i løpet av 5-10 minutter. Fortsett med direkte anvendelse av ACV en eller to ganger daglig inntil utslettet forsvinner.

Du kan også drikke 2 ss ACV blandet med juice for å jobbe som en naturlig kur for helvetesild fra innsiden og ut.

Bruk Raw økologisk honning for en naturlig kur for Helvetesild.

Påfør et tynt lag med Raw økologisk honning direkte til en bandasje stort nok til å dekke utslett. Skift bandasje og honning daglig til Helvetesild forsvinne.

Rå honning er honning som ikke har blitt varmebehandlet og derfor opprettholder alle sine helbredende egenskaper. Regelmessig honning vil fungere som en naturlig kur for helvetesild, men ikke så godt.

Bruk Virgin Coconut Oil som en naturlig kur for Helvetesild.

Påfør et tynt lag med Virgin Coconut Oil direkte til en bandasje stort nok til å dekke utslett. Skift bandasje og Virgin Coconut Oil daglig till helvetesild forsvinne.

Virgin Coconut Oil har anti-virus og anti-inflammatoriske egenskaper. Pass på å bruke kun Virgin Coconut Oil å helbrede Helvetesild.

Tips og advarsler

  • Det er best å bruke økologiske produkter for naturlige botemidler når det er mulig.
  • Oppsøke lege umiddelbart hvis helvetesild utslett er på forsiden og i nærheten av øynene eller nesen.
  • Som med alle medisiner eller hjemme rette, unngå å bruke hvis du har en negativ reaksjon.