Digidexo.com

Kreftbehandlinger med kinesiske urter

Alle som har hatt kreft eller kjent noen med kreft vet hvor ødeleggende prognosen kan være. På mange måter har vestlig medisin kommet langt i behandling av kreft. De har imidlertid ikke gjort mye fremgang i herding mer aggressive typer kreft uten å ødelegge god vev i prosessen. Flere og flere mennesker blir til kinesiske urter for å behandle kreftsykdommen når alt annet svikter.

Verdien av kinesiske urter

En av de største fordelene med å bruke kinesiske urter for å behandle kreft er at effekten av behandlingen er ikke-invasiv og har ingen bivirkninger. Biomedisinsk medisin er i strid i at det ser ut til å gjøre en person mer skade enn gode og biomedisinske behandlinger har en tendens til å slites ned viljen til pasienten. Og mens vestlige medisin omhandler primært melanom, kinesisk urtemedisiner prøve å ta roten av problemet, som er den generelle helsen til pasienten.

Kinesiske urter kan også brukes i forbindelse med medisinsk behandling ved å hjelpe til off-set de destruktive effektene av kjemoterapi, for å øke pasientens immunsystem, og å faktisk bidra til å redusere størrelsen av tumoren, slik at pasienten kan bruke mindre tid får kjemoterapi eller stråling.

Typer av kinesiske urter

Det finnes flere typer av kinesiske urter tilgjengelig for å bidra til å bekjempe ulike kreftformer. Mange av disse blir brukt til å redusere størrelsen av selve svulsten via deres antineoplastiske egenskaper.

Oldenlandia (kinesisk Bai Han Hun Hun Cao) brukes til å behandle kreft i fordøyelsessystemet. Selaginaella (kinesisk Shi Shang Bai) er nyttig i behandling av lunge- og hals kreft og hvor mange forsøk på mus har vist en tumorregresjon på 40-50 prosent. Andre urter kan brukes til å bekjempe lymfom og leukemi.

Kinesisk medisin er i ferd --- i det minste som et supplement til biomedisinske prosedyrer --- å få litt oppmerksomhet i den vestlige verden.

Kinesisk urt behandlinger Vanskelig å studere

En del av tvil om kinesiske urter blant vestlige utøvere er på grunn av mangel på skikkelig studier. Fordi kinesisk urte-behandlinger er så individualisert, er det vanskelig å få en prøve er stor nok til å tilfredsstille vestlige standarder for medisinsk studie. For at en undersøkelse for å arbeide ved Western standarder, må det være en anvendelse av den samme behandling over et panel av pasienter.

Heat Toxin Rengjøring

Kinesisk urte-behandlinger er klassifisert som "Heat Giftig Rens." Disse varme toksiner har vært kjent for å bidra til å tørke ut virus og bakterier. Og fordi mange føler at kreft har viruslignende egenskaper, synes det naturlig å anta at varmegiftstoffer som finnes i kinesiske urter bør bidra i å stoppe kreft.

Uansett hvor vestlig medisin mener om kinesiske urter for å behandle kreft, i det minste kan det ikke skade å innlemme kinesiske urter i kreftbehandling rutine.