Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Brown Hormonelle Spots

Brune flekker på huden kan være forårsaket av hormonelle endringer. Både kvinner og menn kan lide av hormonell ubalanse. Hormonell ubalanse kan føre til en økning i melanocyttene (hud pigment) produksjon og føre til brune flekker å dukke opp i huden. Disse flekkene kan dukke opp hvor som helst på huden. Årsaker til hormonell ubalanse inkluderer en usunn livsstil, skjoldbrusk problemer, kjertelproblemer og spiseforstyrrelser. Ved å ansette alle rettsmidler under kan du trygt og effektivt kvitte seg med brune flekker.

Bruksanvisning

•  Påfør sheasmør på det berørte området i morgen. Shea smør inneholder fytokjemikalier, vitaminer og andre viktige næringsstoffer som kan redusere brunt flekker og andre misfarging av huden. Påfør en liten mengde sheasmør og massere det inn i huden din i ca 15 minutter. Vask shea smør av og klapp huden tørr etterpå. Du kan kjøpe shea smør på en helsekostbutikk.

Påfør en over-the-counter bleking krem. De fleste bleking kremer inneholder hydrokinon, som er en effektiv hud lightener. Når den brukes som anvist, kan bleking kremer gradvis brune flekker i et par måneder. Følg instruksjonene på pakken.

Påfør sitronsaft til det berørte området en gang om dagen. Den sitronsyre i sitroner er kjent for å lette hår og hud. Skjær en frisk sitron i to, fjern eventuelle frø og forsiktig gni det berørte området i 10 minutter. La sitronsaft på huden i 15 minutter, og skyll godt og tørk.

Unn brune flekker med gurkemeie lim. Curcumin er den aktive ingrediensen i gurkemeie, som har antioksidant og hud lightening egenskaper. Tilsett 10 ss. gurkemeie pulver til 8 ss. rent vann. Rør til blandingen blir til en lime. Tilsett mer gurkemeie pulver eller vann hvis nødvendig. Masser lim på de brune flekker og la virke i ca 30 minutter. Skyll pastaen av godt og klapp tørr. Bruk denne lim hver kveld før du går til sengs.

konsultere en hudlege og vurdere å få laserterapi. Laserterapi reduserer melanocyttene (mørke pigmenter) som gir brune flekker deres farge. Det tar vanligvis fem til ti økter før du kan merke resultater. Etter behandlingen, vil de brune flekker gradvis over tid.

Tips og advarsler

  • Konsultere legen din før du tar fatt på eventuelle egen behandlinger for hud misfarging.