Digidexo.com

All-Natural Herbal Kolon Renset

Kolon rensing kan gjøres trygt og naturlig fra hjemmet ditt ved hjelp av alle naturlige urtemedisiner, med to av de sikreste metodene beskrevet her. Det er imidlertid viktig å huske at kolon rensing er ikke ment å kurere noen sykdommer og er ikke egnet for gravide, personer med høyt blodtrykk eller koronarsykdom, eller de med eksisterende medisinske tilstander som involverer kolon (dvs. polypper, kreft , etc.). Det anbefales sterkt at du rådfører deg med legen din før engasjerende i noen kolon-rensing program.

Psyllium Fiber

Psylliumfibre er den viktigste ingrediensen i de fleste kommersielle kolon-rensing produkter. Dette er rett og slett en helt naturlig plante-avledet bulking agent som kan kjøpes billig over disk i en pulverform. Bland drink i henhold til produsentens anvisninger og ta tre ganger per dag i stedet for bare én gang for å effektivt rense tykktarmen. Pass på å drikke rikelig med vann for å unngå forstoppelse og dehydrering.

Senna

Senna blad har lenge vært brukt som en urte kolon cleanser fordi det bidrar til å stimulere avføring. Når den brukes i forbindelse med et volumgivende middel som psylliumfibre, er senna enda mer effektiv i rensing av tykktarmen og fjerning bygget opp avføring. Senna kommer i te eller pilleform og kan finnes på de fleste helsekostbutikker.