Digidexo.com

Slik fjerner Skin Tags med duct tape

Slik fjerner Skin Tags med duct tape


Skin tags er et vanlig problem for mange mennesker. De danner ofte i områder hvor huden bretter, for eksempel i nærheten av øynene eller rundt armhulen. Skin tags er vanligvis ufarlige godartede svulster som kan bli opphisset av klær eller smykker gni mot dem. Med litt tålmodighet, kan du fjerne hud koder ved å dekke dem med duct tape. Du kan snart vise huden din og ikke vær flau.

Bruksanvisning

•  Skjær duct tape i små firkanter ved hjelp av saks. Den nøyaktige størrelsen på duct tape rutene vil variere på grunn av størrelsen på hud koder, men du må dekke huden tag helt. Dekker også 1/4 tomme av huden hele veien rundt koden.

Skrell duct tape ut av huden din sakte når det blir løs. Ikke rive tapen av raskt, eller du vil blø. Tapen bør løsne på huden 1 til 2 dager etter påføring.

Undersøk båndet for å se om huden lappen er festet til båndet. Hvis ikke, bruker du et nytt stykke duct tape til huden tag. Sakte skrelle båndet ut av huden når den blir løs, 1 til 2 dager senere.

Dekk området med en bandasje for en dag for å beskytte huden etter at du har fjernet huden tag. Området kan være sår etter 1 til 2 dager, men det bør ikke blø eller slam.

Tips og advarsler

  • Kontakte lege dersom huden tag ikke går av eller blir rød, hoven, oser eller blør.