Digidexo.com

Hvordan behandle mild Burns

Hvordan behandle mild Burns


Milde forbrenninger er en av de vanligste skadene som oppstår i hjemmet eller på arbeidsplassen. Behandling av dem er lett og meget viktig for å hindre infeksjon eller ytterligere skade.

Bruksanvisning

kjøle ned området. Det første du ønsker å gjøre er å kjøre kaldt vann over brannskaden i ca 20 sekunder. Dette vil stoppe varmen fra å gjøre ytterligere skade på huden din.

dekke det opp. Du vil ønske å dekke den brenne med en ren, tørr klut for å redusere risikoen for infeksjon. Pakk den lett med noe sånt som gasbind.

sooth IT. Du kan lindre smerte og hevelse ved å bruke kremer og salver som inneholder aloe vera. Påføring 0,5% hydrokortison krem ​​til det forbrente området kan også hjelpe.

KEEP IT COOL. Fortsett å bruke kaldt vann for å lindre brenne, kjører det under kaldt vann eller ta hyppige dusjer kan bidra til å holde smertene unna.

medisinering. Du kan også ta flere over disk medisiner for å hjelpe med smerte og hevelse. Paracetamol (Paracet, Panadol) for smerte. Ibuprofen (Advil, Motrin), Aspirin (Bayer, Bufferin) eller Naproxen (Aleve, Naprosyn) som en anti-inflammatorisk.

Hint

  • Slutte å røyke mens brenningen er healing, senker blodtilførsel og forsinkelser vev reparasjon
  • Hvis symptomene blir mer alvorlig eller hyppig, gå til legen din.
  • IKKE bruke is til å kjøle ned brannskade
  • Ikke spre smør eller olje rundt brenne, kan dette føre til ytterligere skade.