Digidexo.com

Slik unngår du at en bihulebetennelse Under Vinter

En bihulebetennelse, eller bihulebetennelse, er en tilstand som resulterer i betennelse i nese sinus fôr. Det er fire par primære para-nasal bihuler - eller hulrom - på hver side av ansiktet: frontal (over øyenbrynene), ethmoid (nær indre øye mellom nesen), sphenoid (i skallen bak øynene og nese ) og maxillaris (i kinnben). Bihulebetennelse resultater når betennelse i fôr av en eller flere av disse bihulene oppstår som et resultat av bakterier samle i slim fuktet nesehulene. Tynn, vannaktig aktig slim filtreres gjennom nesen daglig, men i løpet av bihulebetennelse, betente bihuler foringer er ikke i stand til å fjerne slim som normalt, forårsaker den til å tykne og forårsake lunger. Symptomer på bihulebetennelse er svært like de av den felles vinterkulda, men det er skritt du kan ta for å hindre en bihulebetennelse i den kalde årstiden.

Bruksanvisning

•  Unngå sigarettrøyk og andre forurensende stoffer. Sensitiviteter å røyke, parfyme og miljøgifter er vanlig og forårsake allergiske reaksjoner som irriterer sinus fôr og forstyrrer den normale prosessen med slim fjerning.

Drikk mye vann. Riktig fuktighet holder neseganger fuktig, hindrer uttørking som kan føre til betennelse i sinus fôr. Riktig vannstand også opprettholde vannaktig konsistens av neseslim som ellers ville fortykke, forårsaker blokkering og inflammasjon.

Bruk en luftfukter. Bruk av en luftfukter i hjemmet tilfører fuktighet til luften, som tellere tørking forårsaket av inhalering av forurensende stoffer og kjemikalier. En luftfukter bistår også i å holde bihulene ordentlig fuktet.

Alter kostholdet ditt. Visse matvarer forårsake allergiske reaksjoner hos bihulebetennelse lider og bør fjernes fra kostholdet for å forebygge bihulebetennelse. De kan inneholde melkeprodukter, egg og kylling. Det er også gunstig å legge mat høyt på antioksidanter i kostholdet ditt, for eksempel brokkoli, hvitløk, druer, spinat, gulrøtter og tomater. De forbedrer immunforsvaret som er avgjørende for å bekjempe infeksjoner.

Hev hodet ditt mens du sover. Å gjøre dette, med ekstra puter, bistår med sinus drenering som vil redusere flaskehalser og slim oppbygging.

Tips og advarsler

  • Vask hendene ofte for å kutte ned på overføring av bakterier. Bruk en nasal irrigator. Ta varme dusjer og inhalerer dampen. Fyll en bolle med varmt, dampende vann, dekke det og hodet med et håndkle og inhalerer å fjerne sinus passasjer.