Digidexo.com

Når skal du bruke Air eller Polstret splinter

Når skal du bruke Air eller Polstret splinter


Luft splinter eller pneumatiske splinter er oppblåsbare ermene laget spesielt for en bestemt kroppsdel. Polstret splinter beskrive noen rigid stykke materiale som tre med polstring mellom den og den skadde kroppsdelen.

Fordeler

Air splinter er lett, bærbar og gi flere størrelser ved å justere nivået på inflasjonen. De gir kompresjon, noe som bidrar til å bremse blødning og hevelse som skjer i den skadde kroppsdelen. De er også gjenbruk følgende riktig rengjøringsprosedyrer. Polstret splinter kan være laget av noe stiv element som tre eller papp polstret med mykt materiale som klut. Disse materialene kan finnes i ditt nærmiljø.

Emergency Immoblization

Air splinter og polstret splinter brukes i felten av militært personell, på banen for behandling av idrettsskader, og på veien for forvaltning av skader etter bilulykker.

Betraktninger

Polstret splinter bør brukes i stedet for luft splinter når et ben er utstående gjennom huden, for å unngå at blod forurensning. Oppretthold manuell stabilisering av den skadde kroppsdelen mens splint er brukt.

Ikke overinflate en luft splint da dette kan kompromittere blodtilførselen til området.