Digidexo.com

Hvor lang tid tar det en Skinned Knee å helbrede?

Hvor lang tid tar det en Skinned Knee å helbrede?

Rengjøring

Rengjøring av en flådd kneet umiddelbart vil fremme raskere helbredelse fordi det vil hindre smitte. Først blødningen bør stoppes ved å holde press på skinned områder med en ren fille eller klut. Neste, sier Mayo Clinic kneet bør skylles med vann. Ikke brukt såpe, som kan irritere såret. Hvis det er noen smuss eller partikler som sitter fast i de isolerte deler av kneet, kan de fjernes med pinsett. Dette gjør helbredelsesprosessen å starte.

Medisinering

Når flådd kneet er renset, kan det medisinerte for å hindre infeksjon. Dette bør gjøres i løpet av den første uken av skaden. The Mayo Clinic sier den beste typen medisiner er en antibiotisk salve eller krem. Dette vil holde skinned kneet fuktig og hindre infeksjon i såret. Kremer og salver vil ikke direkte gjøre en flådd kneet leges raskere, men de hindrer forsinkelser i helbredelsesprosessen på grunn av infeksjon mens hvite blodceller og blodplater gjør sitt reparasjonsarbeid.

Bandasjering

I første omgang, sier Mayo Clinic en flådd kneet bør bandasjert fordi holde den dekket vil beskytte den mot smitte. Når såret har grodd nok til å holde bakterier ute, som vil ta omtrent en uke eller to, bør det igjen avdekket. På dette punktet, blir utsatt for luft vil faktisk tillate flådd kneet til å gro raskere. Med dette forsvarlig omsorg, bør skinned kneet bli helt leget innen fire uker som blodplater fullstendig rekonstruksjon av nytt vev.