Digidexo.com

Hvordan bruke Feverfew behandle en migrene

Hvordan bruke Feverfew behandle en migrene


En migrene er en alvorlig, tilbakevendende hodepine som vanligvis er preget av intens bankende smerte og kan være ledsaget av mange andre symptomer. Det finnes flere typer migrene. Behandling for migrene fokuserer vanligvis på å kontrollere symptomer, unngå triggere og bruke forebyggende medisiner. Behandling, men er ofte ikke helt vellykket, og mange migrenepasienter bekjempe livslange kamper med sterke hodesmerter. Alternative behandlinger, som for eksempel urtemedisin feverfew, blir brukt av mange migrenepasienter som søker forebyggende tiltak.

Hvordan bruke Feverfew behandle en migrene

•  Sjekk dine symptomer for å avgjøre om du virkelig lider av migrene eller hvis din hodepine er forårsaket av en annen faktor som krever forskjellig behandling. Typiske symptomer på en migrene inkluderer intens bankende smerter som blir verre med aktivitet, kvalme, lysfølsomhet, følsomhet for lyd og kalde hender og føtter. Migrene vanligvis starter på ett sted og deretter spredte seg til andre regioner og forverres over tid.

Se en lege for å få riktig diagnostisert. Diagnose krever vanligvis en detaljert medisinsk historie og fysisk eksamen. Magnetic resonance imaging (MRI) og datastyrte tomografi (CT) skanner kan også brukes til å utelukke andre tilstander.

Utvikle en behandlingsplan med legen din. Behandlingen program kan bestå av enten mislykket behandling (behandling ved angrep av migrene), profylaktisk behandling (forebyggende behandling), eller en kombinasjon av begge. Leger bruker en rekke ulike reseptbelagte medisiner for å behandle migrene.

Arbeid med legen din for å finne riktig behandling for migrene. Ofte er det ta litt prøving og feiling for å finne den rette kombinasjonen av medikamenter for å behandle og / eller forebygge hodepine.

Snakk med legen din om bruk av Feverfew å behandle migrene hvis du er mislykket med tradisjonell medisinsk intervensjon. Feverfew har vært brukt i årevis for å forhindre hodepine i hyppige migrenepasienter.

Bestem hvilket preparat av Feverfew du foretrekker å bruke. Feverfew er tilgjengelig i fersk eller tørket bladform, kapsler, tabletter og flytende ekstrakter. Det er ingen bevis for at en form for Feverfew er bedre enn en annen til å behandle migrene.

Bruk Feverfew hver dag for å forebygge migrene. Voksne kan ta en standard dose av Feverfew opptil fire ganger om dagen.

Hint

  • Feverfew kan brukes til å stoppe en migrene hvis du tar det med en gang.
  • Bare kjøpe Feverfew fra anerkjente forhandlere, og alltid følge doseringsanbefalinger. Overdoser på Feverfew kan forårsake utslett og sår munn. 100 mg til 300 mg er en anbefalt dosering.
  • Bivirkninger av Feverfew inkluderer fordøyelsessystemet problemer, munn og tunge problemer og allergiske reaksjoner.
  • Feverfew kan samhandle med noen medisiner, inkludert blodfortynnende. Ikke start med det uten å konsultere lege.
  • Legevitenskapen er ikke helt solgt på effektiviteten av feverfew å behandle migrene.